Hva kan gjøres for å hindre Bed Bugs?

August 18

Bed bugs er liten, brun-rød insekter som overmodne menneskeblod og er kjent for infesting senger. Siden plantevernmidler DDT ble forbudt i USA i 1972, har bed bugs sakte gjort gjenoppblomstringen i Amerika. Bed bugs kan gjøre seg inn i hjemmet ditt gjennom utette sprekker eller kan skjule i bagasjen etter et opphold på et hotell. Tiltak for å hindre et angrep sikrer møblene ikke blir et levende sted for sengen avlyttinger.

Inspisere hotellrommet

En av de vanligste måtene bed bug infestations spre er gjennom bed bugs som lurer i bagasjen etter et hotell opphold. Når du ferie, alltid kontrollere hotellrommet grundig før han bosatte seg for natten. Sjekk crevices i madrassen boks våren og bak hodegjerde for levende sengen avlyttinger. Voksen bed bugs er brunlig-rød i farge, har en leilighet kropp og er om lag 3/16 tommers størrelse. Se etter avslørende tegn på et angrep, for eksempel små blod eller fecal flekker på madrassen, egg eller kaste exoskeletons fra sengen avlyttinger. Hvis du finner noen tegn av en infestation, varsle hotellet umiddelbart og ikke opphold på rommet.

Forsegling sprekker

For å hindre at sengen avlyttinger å lage seg inn i hjemmet ditt fra utsiden, kontrollere forsikre at alle sprekk eller hull er ordentlig lukket. Sjekk din Vinduer å sørge for at de segl riktig når lukket, og at vindu skjermene godt og er gratis tårer.

Rydde opp

Om bed bugs kan hjemsøke selv den reneste av boliger, vil eliminerer rotet gi sengen avlyttinger færre steder å gjemme. Tillat ikke skitne klær å samle på gulvet, som dette kan gi sengen avlyttinger perfekt gjemmested. Det er også viktig å støvsuge madrassen regelmessig å forhindre et angrep. Hvis du finner noen tegn av en infestation mens støvsuging, kan kast vakuum bag i en utendørs søppel umiddelbart.

Nedgang brukte møbler

Å bringe en brukt sofa eller madrass i hjemmet som er infisert med bed bugs kan forårsake et angrep i hele hjemmet. For å hindre at dette skjer, ikke kjøpe eller godta brukte møbler som har alle typer stoff på den. Bed bugs bor ikke i senger; stoppede stoler og sofaer kan tjene som en like komfortable hjem for en koloni av sengen avlyttinger.