Hva kan forårsake gulvene i min bobil synke av portene?

August 28

Hva kan forårsake gulvene i min bobil synke av portene?

Mobile hjem gir et rimelig alternativ til tradisjonelle boliger som er permanent satt i bakken, men de kan være mer utsatt for vedlikeholdsproblemer, for eksempel sagging etasjer. Sagging etasjer som ligger i nærheten av en døråpning kan være tegn på en rekke problemer, inkludert vann skade, skadedyr eller støtte problemer.

Vannskader

Vann som siver inn i din mobile hjem kan være årsaken til sagging gulvene nær portene. Hvis døren ikke er ordentlig lukket, kan det være slik at vann i hver gang det regner. Du kan også ha en taket lekkasje over området nær døren. Hvis du legge merke til flekker på taket eller vann komme gjennom døren, må du reparere lekkasjen først før du reparere gulvene. Ellers vil du ha sagging etasjer. Ansette en entreprenør å inspisere taket og patch noen hull. Forsegle døren og legge tetningslister rundt døren og i nærheten Vinduer for å danne en sikker forsegle nær døren og deretter reparere gulvene.

Skadedyr

Tre-spising skadedyr kan være årsaken sagging gulvene nær Main. Termitter og andre skadedyr kan ha spist bort på gulvbjelker, subfloor og trestolper nær døren. Kall en exterminator hvis du mistenker at skadedyr er årsaken til problemet.

Damp barriere

Din mobile hjem kan ha kommet med en damp barriere som ble naglet til gulv bjelkene. Hvis det har blitt skadet, er det ikke å beskytte gulv som forventet. Fuktigheten kan komme i kontakt med gulvene, forårsaker mugg og forråtnelse i gulvene nær døren. Kontakt en isolasjon installert eller generell entreprenør for å erstatte din damp barriere.

Utilstrekkelig gulv

Hvis du har en eldre bobil med originale gulv, skyldes dette gulv sagging problemet. Noen eldre husvogner ble bygget ved hjelp av sponplate for subfloor og deretter fulgt med vinyl eller linoleum. Veggene var så installert direkte på vinyl gulv. Som et resultat, hvis sponplate fikk våt, det ville skadet og begynne å falle fra hverandre. Et annet problem kan være hvis laminat gulv ble installert over vinylbelegg. Vinylbelegg som ble installert på fabrikken var trolig stiftet i sted rundt omkretsen, forårsaker knollene skjemaet. Laminatgulv på vinyl gulv av denne typen vil ha problemer med ligger flatt på en ujevn overflate, potensielt forårsake gulv å synke i enkelte områder som nær døren.

Støtter problemer

Sagging gulv kan være tegn på problemer. Støtte bjelker kan være store eller råtnende. De kan også være også spredt for å gi støtte under døren området. Du må erstatte støtte bjelker eller legge til søster bjelkene til å støtte lasten. Et annet alternativ kan være å heve sagging gulvet med bruk av en hydraulisk jack.