Hva kan få olje flekker av oppkjørselen Pavers?

February 7

Hva kan få olje flekker av oppkjørselen Pavers?

En godt vedlikeholdt oppkjørselen er en kilde til stolthet for huseiere, øker verdien for hjemmet og styrke sin samlede panikk. Olje flekker på oppkjørselen pavers kan minske som appellerer. For best resultat, må du rense flekken så snart som mulig. Utleggere kan virke vanskelig og ugjennomtrengelige, men faktisk, mur, som murstein, steiner og betong, er porøs og kan rengjøres.

Absorberende materiale

Hvis olje stain er relativt fersk, dekk hele flekken med en absorberende materiale, for eksempel leire-baserte kattesand, sand, natron eller cornmeal. Vær raus med programmet. Flekken skal være helt dekket til en dybde på om 1/2-inch. Pakke det ned litt med en push kost og la den sitte på flekken i minst en time før feiing det.

Såpe og vann

Olje flekker kan ofte bli fjernet med en god skrubbing med såpe og vann. Bland sammen om en kopp parabolen vask vaskemiddel og varmt vann i en stor bøtte. Alternativt, bland sammen 1 kopp trisodium fosfat (TSP) med varmt vann. Rør det godt å aktivere såpeskum deretter vaske pavers med såpevann blanding. Bruk en lange håndtak skrubbe børste og skrubbe flekken godt. Skyll med en hageslange, sjekk flekken og skrubbe den igjen, om nødvendig, å fjerne alle spor av olje.

Kommersielle avfetting

Det er mange kommersielle avfettingsmiddel produkter på markedet som fungerer med varierende grad av suksess. En formel kan fungere bedre enn andre så kan du prøve forskjellige merker og sjekke resultatene. Les etikettene nøye, og følg produsentens instruksjoner.

Løsningsmidler

Noen huseiere har hatt suksess med løsemidler som benzen eller parafin, på olje flekker. Disse typer løsemidler er svært giftige og meget brannfarlige. Vernehansker, unngå innånding av røyk og ikke bruker dem nær åpen flamme.

Betraktninger

Unngå å bruke stiv ledning penselen på utleggere som de kan lage riper i overflaten. Kast noen olje-farget filler eller absorberende materiale etter ditt lokale kommunen forskrifter. Oljer og løsemidler er brannfarlig og kan spontant combust så ikke bli fristet til å kaste rengjøring materialer til nærmeste søppelbøtta i.

Forebygging

Det kan ikke være mulig å unngå alle oljesøl. Ulykker skjer, og flekker kan bli etterlatt av kjøretøyer for gjestene, besøkende og arbeidere. Likevel er det noen ting du kan gjøre for å begrense skaden. Plass en vinyl tarp på oppkjørselen før du gjør noen reparasjoner. Coat oppkjørselen pavers med en gjennomtrengende sealer og re belegge seg ofte anbefalt av produsenten.