Hva kan du vokse med en opp ned Planter?

April 15

Opp-ned plantasjeeiere tilbyr gartnere med begrenset plass muligheten til å vokse flere typer planter. Disse plantasjeeiere brukes vanligvis i uteplass hager eller beholder hager. Ideen bak plantasjeeiere er at de gjør plantene til å vokse mer effektivt og mindre lagringsplass. Tomatplanter er ofte forbundet med denne typen planter, men mange andre planter vil også gjøre godt i dette voksende miljøet.

Tomater

Patio utvalg tomater---cherrytomater, drue tomater og liten fruited Roma tomat---gjøre det bra i opp-ned plantasjeeiere. Tomater skal høstes så snart de er moden for å unngå at anlegget blir for tung for planter. Stor-fruited tomatplanter bør ikke vokst i opp-ned plantasjeeiere som frukten blir for tung og tårer stilkene.

Paprika

Paprika, som er lik for tomater i deres vekst vaner, kan også dyrkes i opp-ned plantasjeeiere. Varianter som inneholder også jalepeno, chili, habenero, salsa og sitron peppers. Noen søte varianter som ikke får stor---inkludert søt banan og sigøyner paprika---kan også dyrkes i disse plantasjeeiere. Som store tomater, kan store paprika dyrket i opp-ned plantasjeeiere skade anlegget.

Agurker

Agurker også gjøre godt i opp-ned plantasjeeiere, som imøtekomme deres rotsystem og vining vekst vaner. Mindre, er pickle-type agurk, samt sitron agurk og annen liten fruited varianter, best egnet for plantasjeeiere. Agurker får ganske tunge som de modne og skal høstes når de er fortsatt liten til å unngå understreke anlegget og knipser vinrankene.

Blomstrende planter

Noen planter kan plantes i en opp-ned planter. Blant dem er full-Søn varianter, inkludert petunias, snap drager og vining planter, som nasturtium. Skyggen varianter som fuchsia og søtpotet vintreet vil også gjøre vel i dette voksende miljøet. Blomster og stammer vil begynne å strekke oppover mot lyset plantet i en planter.