Hva kan du sette på tregulv å gjøre dem skinnende igjen?

October 30

Hva kan du sette på tregulv å gjøre dem skinnende igjen?

Mange huseiere velger å legge til tregulv eller kjøpe et hjem med tregulv installert. Hvis ikke renset og støvet ofte, tre gulv kan bli kjedelig og mister sin glans. Det finnes ulike produkter å legge glans til kjedelig tregulv, og disse, støvsuging og støv sturer, kan holde tregulv ser skinnende og nye.

Eddik og vann

En eddik og vann løsning er skånsom nok å fjerne skitt og fjerne lukt gulv legger glans. For å gjøre denne løsningen, bland en kopp hvit eddik med en gallon av vann. Løsningen skal ikke tillates å lufte tørt; i stedet tørr og luster gulvet med et rent håndkle. Du vil arbeide på et lite område samtidig som langvarig væsker på tregulv kan skade tre.

Oljeprodukter

Mange naturlig tregulv produkter inkluderer naturlige oljer å legge glans til tregulv. Disse produktene kan bli funnet i jernvarehandlere, rengjøring aisles i dagligvarebutikker eller spesialiserte butikker. Hardvedgulv gulv eksperter på webområdet Freshome anbefaler vekslende naturlige produkter med voks å gi tregulv hvile. Cooking olje eller andre typer olje bør ikke brukes på tregulv som de kan skape glatte og farlig.

Voks polering

Voks kan brukes til å legge glans til tregulv eller gulv som ikke epoxy belagt for å beholde glans. Etter fru Clean, et housecleaning nettsted, polering alene bør prøves først å legge glans til gulvet, og voks bør bare lagt hvis rasping ikke forbedrer utseendet. Før du legger til voks, bruke en spesialisert tregulv renere. Voksen skal deretter anvendt og lov til å tørke før polering av tregulv igjen.

Hva du skal unngå

Bruk aldri vanlige olje eller møbler polsk produkter på tregulv. Disse produktene er laget med en høyere konsentrasjon av oljer, som skaper en svært glatt og farlig overflate. Olje og møbler polsk produkter er også vanskelig å fjerne fra gulv, og ganske ofte gulvet spesialist må fjernes. Tregulv også skadet permanent fra disse typer produkter, krever gulvet erstattes av fagfolk.