Hva kan du sette ned i toalettet å rense den?

September 30

Et tett toalett er nesten en av livets inevitabilities. Før du fortsetter med tette, må du huske å først slå utkobling ventilen helt klokken og pass på ikke å skylle toalettet igjen. Det finnes ulike valg å bruke i toalettet avløpet for å rense den, hver med sitt eget sett med forholdsregler og nivåer av effektivitet.

Kommersielle avløp rengjøringsmidler

Hvis du bruker noen kommersielle avløp rengjøringsmidler på toalettet tresko, må visse rengjøringsmidler er trygt å bruke på porselen. Ikke bland ulike kjemikalier, som en farlig reaksjon kan være resultatet. Etter at du helle kjemikalier i bollen og tresko er fortsatt til stede, ikke umiddelbart bruk en plunger eller kvernen. Dermed vil sette deg i fare for spruting kjemikalier du eller din klær, forårsake brannskader.

Drano

Selv om et populært produkt for unclogging blokkerte kloakk, er Drano ikke utformet for bruk i helt blokkert toaletter. Hvis et toalett er drenering tregt, kan Drano Pipe & septisk bekymre bryte ned toalettpapir eller organisk materiale som forårsaker en blokkering. Andre Drano produkter, men vil være ineffektivt å nå dypt tette på grunn av toalettets buede trapway eller farlig til toalett Kina, kan det forårsake sprekker.

Slange

Men forskjellige konsept fra kjemikalier, slange eller skap kvernen, er effektiv til å nå dypt tresko i et toalett. Buet bunnen av kvernen er plassert fast ned i bunnen av avløpet toalett, og du slår håndtaket med klokken. Denne handlingen utvider fleksible kvernen kabelen ned gjennom toalett avløpet, buede gjennom trapway mot tresko. Vær forsiktig med å bruke for mye kraft og avlyse eller skade på toalettet. Når kabelen møter blokkeringen og bryter det eller griper på den, slå på kvernen håndtaket mot klokken for å hente kabelen fra avløp og skål.

Kjerringråd

Baking soda og eddik er to felles husholdning produkter som er spioneringen som toalett tette mordere. Hell en kopp natron i toalettet avløpet. Følg denne med en kopp hvit eddik. Sure reaksjonen mellom disse to kjemikalier medfører skummende og vil spise bort på hva som forårsaker tresko. Denne løsningen bruker sikker kjemikalier og unngår giftstoffer av kommersiell rensemidler.