Hva kan du sette i en badestamp å bløtgjøre vannet?

September 13

Hva kan du sette i en badestamp å bløtgjøre vannet?

Å holde badestamp ren og hindre problemer med mineral buildup handler om opprettholde riktig alkalitet, hardhet og pH. Hvis du har hardt vann - vann med høye nivåer av mineraler som kalsium og magnesium - må du utføre ekstra vedlikehold på badestamp å holde det i optimal stand.

Alkalitet

Alkaliteten i din badestamp bør ideelt sett være mellom 80-150 deler per million. Alkalitet er evnen til vannet for å nøytralisere syrer, som hjelpemidler i å holde pH på riktig nivå. Hvis din alkalitet blir for høy eller lav, kan kalsium innskudd danne på veggene i boblebadet. Produkter til å justere alkaliteten inkluderer badestamp pH Plus, badestamp pH Minus, pH/alkalitet opp og pH/alkalitet ned. Ideelt bør du alltid holde både øke og redusere alkaliteten produkter på side.

Kalsium nivåer

Kalsium nivåer i vannet variere, avhengig av om du har hardt eller bløtt vann. Bløtt vann har lavere nivåer av kalsium, mens hardt vann har store mengder. Ideell kalsium nivået for vann er mellom 200 og 400 deler per million. Hvis kalsium nivåer er for lav, kan det oppstå korrosjon. Hvis de er for høy, vannet vises skyet og resulterer i innskudd på skallet, filter og rør. Bruke badestamper hardhet pluss for å øke kalsium eller badestamp ingen skala å redusere den.

pH nivå

PH-nivået i din badestamp er en av de viktigste nivåene å opprettholde. Det burde være i størrelsesorden 7.2 til 7.6, som er litt surt. Feil pH nivåer bidrar til hud og øyne irritasjon og avløp erosjon. Bruk produkter som badestamp pH pluss eller Hot Tub pH Minus å justere pH-verdier. Justere alkalitet nivået før pH kan få pH i det aktuelle området og bør gjøres før justere pH, eller du risikerer kaster den utenfor de godkjente verdiene.

Metaller

Hardhet er også beryktet for å ha høye nivåer av metaller, som forårsaker både oksiderende og skalering på badestamp. Produkter som flekken & skala tilbakeslagsventilen eliminere grønn, svart eller brun vann på grunn av jern eller magnesium og hindrer korrosjon, som kan være forårsaket av overflødig metaller i vannet.