Hva kan du sette gresskar lianer for mugg uten skade bier?

January 4

Hva kan du sette gresskar lianer for mugg uten skade bier?

Gresskar vinstokker vise mugg vanligvis antyder at anlegget har kontrakt en fungal sykdommen kalles pulveraktig mugg. Pulveraktig mugg er en vanlig sykdom som påvirker alle varianter av cucurbits. I motsetning til andre fungal sykdommer er pulveraktig mugg symptomer deres verste når været er tørr. Det er viktig for gartnere bruker en soppdreper som ikke vil skade fordelaktige insekter som bier.

Pulveraktig mugg

Typen pulveraktig mugg som infiserer gresskar vinstokker er forårsaket av to forskjellige fungal sporer: Erysiphe cichoracearum og Sphaerotheca fuliginea. Disse sporer krever høy luftfuktighet å spire, men ikke trenger våt værforhold å spre. Gartnere må overvåke deres gresskar planter når temperaturen er mellom 68 til 81 grader Fahrenheit eller når temperaturen favorisere fungal spore spiring. Denne sykdommen spres via vinden. Gresskar plantet for tett sammen er utsatt for kontraktørselskaper pulveraktig mugg.

Symptomer

Pulveraktig mugg produserer en hvit soppvekst på vinstokker, blader og stengler. Alvorlig infisert blader skrumpe, gule og defoliate av vintreet. Tap av løv hindrer riktig fotosyntese. I tillegg blir gresskar Søn brent på krone planter. Resultatet er deformert gresskar og en reduksjon i avkastning. Fordi pulveraktig mugg kan oppstå når et gresskar er blomstrende blomster, er det viktig å bruke en soppdreper som ikke vil drepe av bier og hindre pollinering.

Chlorothalonil

Chlorothalonil er trygt å bruke rundt bier, ifølge Purdue University. Denne klororganiske soppdreper må brukes så snart din varsel pulveraktig mugg symptomer for produktet for å fungere. Spray gresskar vinstokker hver 7 til 10 dager med chlorothalonil. Øk effektiviteten av soppdreper ved å fjerne alle infiserte anlegget rusk rundt anlegget. Rake rusk og brenne eller kaste bort. Unngå å plassere rusk i kompost din å forhindre spre fungal spores over gården.

Azoxystrobin

Azoxystrobin er en ikke farlig soppdreper til bier, etter Clemson University. Denne methoxyacrylate forbindelsen stopper veksten av pulveraktig mugg. Videre er azoxystrobin i samme kjemiske familie som strobilurins, som er en sammensatt i sopp. Når sprøyting azoxystrobin, kontinuerlig agitere stoff for å holde produktet effektiv. Ha sikkerhetsutstyr som lange ermer og en maske. Unngå sprøyting rett før en regnskyll eller på en vindfull dag. På nytt i henhold til instruksjonene.