Hva kan du sette damp renere å desinfisere gulv?

January 1

Hva kan du sette damp renere å desinfisere gulv?

Damprensere er blant de mest brukte mekanisk rengjøringsmidler i hjem i dag. Populariteten til damprensere er deres grundig rengjøring evne og desinfiserende egenskaper, eliminerer opptil 99,9 prosent av vanlige bakterier som finnes i hjemmene. Huseiere kan lure på hva andre kjemikalier innarbeide damprensere å disinfect gulv når flere antibakterielle behov.

Desinfeksjonsmidler og damprensere

Steam rengjøringsmidler arbeid av oppvarming av vann til en høy temperatur til å opprette en overopphetet damp. Denne damp brukes på flater som gulv, benkeplater, utemøbler og andre elementer å oppløse skitt og fjerne flekker. De fleste damprensere tillate ikke tillegg av desinfisering kjemikalier som kan svekke deler eller også føre til eksplosjoner. Brukerhåndboken angir om hvordan og hvor mye ekstra desinfeksjonsmidler kan brukes med produktet. Følg merkelappen instruksjoner nøye, og ikke bruk mer enn anbefales.

Kjemisk fri desinfisering

Mange foretrekker ikke å bruke noen desinfiserende kjemikalier med deres damprensere. Mange av disse kjemikaliene, som blekemiddel, ammoniakk eller furu vaskemidler, kan utløse astma, øye irritasjon eller hud reaksjoner. Mange enheter inneholder en bestemt type teknologi kalt TANCS, som endrer krystallstrukturen av decomposing mineraler i vannet. Disse energi krystaller drepe bakterier ved kontakt og hemmer veksten av nye bakterier, ifølge nettstedet infeksjon kontroll i dag. Disse enhetene gir nok varme til å drepe MRSA bakterier, fotsopp sopp, kaldt og influensa virus og andre mikrober normalt finnes i boligstrøk.

Produsenten anbefalte desinfeksjonsmidler

Noen damp renere enheter har separate tanker for desinfisering av væsker. Les brukerhåndboken for å finne ut hva konsentrasjon av renset anbefales for produktet ditt. Noen damp renere produksjonsbedrifter formulere egne desinfiserende forbindelser for bruk med maskinen. For å holde din damp renere i god stand, bruk produktene som tilbys og anbefalt av produsenten.

Legge til et ekstra løft til damp desinfeksjon

Selv om du ikke eier en enhet som passer ekstra desinfiserende kjemikalier, kan du gi ekstra beskyttelse for familiens helse, som når familiemedlemmer deler forkjølelse eller influensa eller når alvorlige hudinfeksjoner er under behandling. Huseiere kan gi ekstra bakterie-drapet strøm til damp rengjøring ved å spraye den kjemiske desinfeksjonsmidler på gulvet eller andre overflaten før steam rengjøring. Tillate løsningen å sette på overflaten i 10 minutter, så damp Rengjør som produsentens anvisninger. Dette unngår kontakt mellom kjemikalier og sensitive deler av maskinen, samtidig som det gir økt anti-mikrobielle handling.