Hva kan du gjøre for å øke kraft av din huset planter?

May 13

Hva kan du gjøre for å øke kraft av din huset planter?

Houseplants krever riktig mengde vann og lys for å vokse kraftig, i tillegg til riktig temperatur og vanlige programmer av gjødsel. En vanlig rutine vil hjelpe deg å holde plantene vokser kraftig. Sjekk dem hver uke for tegn på sykdom eller stress og La aldri deres jord tørke helt.

Vanning

Vann din houseplant så snart den øverste tommen jordsmonn er tørre. Gi nok vann til å grundig nyte jord og alle overflødige vannet renne ut av beholderen. Aldri avreise din plante står i et fat med vann. Øke frekvensen av vanning i sommermånedene som høyere temperaturer bety jord tørker ut raskere.

Lys og temperatur

Flytte sakte voksende planter til en lysere eller varmere i hjemmet. En vest - eller sørvendte vinduskarmen er ideell for mest vanlige potteplanter. Rotere potten ved halv sving hver uke for å sikre eksponering for lys. Houseplants vokser best ved temperaturer på mellom 60 og 75 grader Fahrenheit, ifølge Purdue Universitys nettsted. Holde romtemperatur over 50 grader Fahrenheit vinteren.

Fuktighet

Dis din houseplant hver dag for å øke lokal luftfuktighet og legger sin potten på et fat med fuktig grus. Tørk bladene hver uke med myk, fuktig klut for å fjerne støv. Holde rommet godt ventilert, men aldri tillate houseplants å sitte i en kald utkast.

Gjødsel

Bruk en flytende houseplant gjødsel hver måned i sommermånedene, eller mens anlegget aktivt produserer nye blader. Skylle ut jord når en måned i denne perioden å fjerne en overflødig gjødsel salt som kan redusere kraft ved brenning røttene. Ikke gjødsle på alle de tre kaldeste månedene av året.

Re-potting

Repot din houseplant hvis det vokser sakte og har røtter vokser ut av hullet i bunnen av beholderen. Bruk en gratis-drenering kompost formulert for houseplants og en beholder litt større enn opprinnelige. Ikke gjødsle repotted houseplants før de begynner å produsere nye blader.