Hva kan du erstatte blokken i våt gulv rengjøring kluter?

November 9

Hva kan du erstatte blokken i våt gulv rengjøring kluter?

Rengjøring gulvet våtservietter er et kontroversielt emne til tider siden bekymringer har vært reist at kjemikaliene som brukes i dem kan være skadelig for barn og kjæledyr over tid. Mens noen av disse ryktene har vært debunked, foretrekker mange å bruke alternativer våt gulv rengjøring pads. Heldigvis er det mange alternativer å vurdere.

Gamle sokker

Gamle sokker er nyttig som pute erstatninger fordi de er lang og tynn og omtrentlig form av mange gulvet rengjøring kluter. Skyv sokker på et gulv rengjøring enhet ved å plassere den på slutten av hodet når hull er skåret i sokken til håndtaket. Du kan behandle sokken med flere materialer for å desinfisere gulvet som en kombinasjon av varmt vann og dish såpe eller vann og hvit eddik løsning som vil desinfisere gulv. Enten spray sokken med løsningen når det er på mopp enheten eller spray gulvet og Kjør sokken over det som en scrubber.

Baby Onesies

Baby onesie dresser kan bli resirkulert som gulv rengjøringsmidler når barnet ikke lenger passer antrekket. Mange onesies er laget av bomull, som er en myk og absorberende materiale som ofte brukes i rengjøring filler, og den kan brukes uten å skrape gulvet materiale. De er tykk nok til sist i lengre tid uten å rive. De kan også brukes med noen rengjøringskjemikalier bortsett fra blekemiddel uten altfor skader. Blekemidler og andre etsende kjemikalier vil spise på stoffet akkurat som de ville gjort med vanlig gulv kluter.

Washcloths

Washcloths er nyttige fordi de ikke krever noen endring før montering dem på slutten av en etasje rengjøring enhet. Festet dem kan være vanskelig avhengig av mopp hodet. Mange gulvet rengjøring enheter vil ha hull på baksiden av hodet slik at du kan kaste overflødig klut for å holde puten på plass. Washcloths fungerer veldig bra med denne type enhet.

Rayon Chamois

Rayon chamois sett ofte på late night infomercials som kluter kan slikke brus gjennom tepper og absorbere store mengder vann når du vasker biler. De kommer ofte i håndkle størrelse ark som kan bli kuttet ned passer til størrelsen på gulv renere. Klutens absorpsjon evner la den ta vann av gulvet under rengjøring av gulv og de kan brukes med alle kjemiske, inkludert blekemiddel om de vil miste farge resultatet.

Mikrofiber

Mikrofiber er vanligvis laget av en kombinasjon av polyester og polyamid. Hver fiber er mindre enn en jeans og fibrene er ofte kuttet i form av en stjerne, som hjelper puten eller klut plukke opp og felle skitt, rusk og noen former for bakterier og bakterier. Noen typer mikrofiber kan desinfisere når brukes med vann av overtrykk mikroorganismer i kluten inntil det vasket. Mikrofiber gjør en god erstatning for våt gulv rengjøring kluter fordi det er mikrofiber gulvet pads allerede på markedet som festes med borrelås og de kan brukes med en rekke gulvet rengjøring kjemikalier og produkter.