Hva kan du bruke til å holde dører fra Slamming?

June 18

Hva kan du bruke til å holde dører fra Slamming?

Noen dører slam lettere enn andre og kan skje av ulike grunner, men bunnlinjen er at dør slamming blir å være en plage etter en stund. Problemet øker hvis det er en dør hjemme som brukes ofte. Har du noen måter å bøte på dette problemet, noen har vært mer praktisk enn andre, avhengig av din personlige situasjon.

Weatherstripping

Legge til noen weatherstripping døren din jamb - området langs den indre rammen der deadbolt møter dørkarmen. Manglende weatherstripping eller en skadet jamb området lar døren lukket hurtigere, slik at døren til slam. Ved å fylle dette området, skaper det friksjon hver gang døren stenger, dermed holder den fra å slamming.

Finger hugge vakt

Finger hugge vakter er enkel enheter som festes til kantene på dører. De ikke bare hindre dører fra slamming, men også opprette et gap mellom døra og døren jamb, hindrer finger knipe. Finger hugge vakter fungerer bra for små barn eller eldre mennesker, men de er ikke ideelt for dører som fører til utsiden som de kan la i været og feil.

Door Stopper

Fordi dører ikke bare slam når de er lukket, kan de også slam åpen. I slike tilfeller må du riggen en døren stopper, som kommer i mange varianter, men hovedsakelig de virker det samme. En enhet er koblet til enten gulvet eller vegg i området som døren ville treffe når det åpnes. Ved å plassere en døren stopper i dette området, du hindre døren og dørhåndtak gjør kontakt med veggen, dermed hindrer den fra slamming åpen.

Pneumatiske/hydraulisk døren nærmere

Hydraulisk døren closers er ofte funnet i skoler og andre offentlige bygninger. Disse enhetene er vanligvis knyttet til toppen av dørene og har en arm som kobler til en eller sylinder. De er litt vanskelig å skyve eller trekke åpne fordi du kjemper mot hydraulikken, men når du la dem gå, de lukke veldig sakte. En annen lignende enhet kalles en pneumatisk dør nærmere, som ofte brukes på skjermen dører. Knytt en av disse enhetene på døren og dens slamming bør bli en ting fra fortiden.