Hva kan du bruke å Tile gulv Shine?

October 23

Selv om du vet flisgulv er rene, virker jobben ikke komplett før de skinne. Selv om mange nyere Gulvmaterialer er markedsført som ingen-voks og lover en livslang glans, de kjedelig over tid og trenger påfyll å gi dem glans. Flere prosesser og produkter er tilgjengelig for å gjøre alle typer flis gulv glisten.

Fuktig Mopping

Fuktig mopping flisgulv med klart vann hver dag eller så mellom tunge cleanings hjelper skinne dem bedre enn med såpe og vann, som bygger opp en matt finish på gulvet. Legge til en 1/2 kopp sitronsaft mopp vannet å legge ekstra glans og gi rommet frisk duft.

Rengjøringsmidler og voks

Kommersiell rensemidler for vanlige og ikke-voks har voks blandet med rengjøringsmidler slik Rengjør gulvet tørker til en blank finish. Men såpe i rengjøringsmidler til slutt bygger opp og avskrekker skinne, så noen ganger skrubb gulvet med en sterk, såpe renere å fjerne kjedelig belegget. Selv polering, metall-linjesprang gulv rengjøringsmidler tilgjengelig på maskinvare, oppussing og Vaktmestertjenester hobbyforretninger holde skinner i etasjene lengre enn konvensjonelle løsninger. For en lengre varig glans, Påfør et tynt lag med lime voks eller polsk til gulv rett etter at de er vasket og har grundig tørket.

Polering

Høyeste glans på flisgulv oppnås gjennom polering. Bruke voks på gulvet, la det tørke og buff hver enkelt flis for hånd med en myk klut eller bruke en stående elektriske buffer med saueskinn eller mikrofiber polering pads for å fullføre oppgaven enklere og raskere. Elektrisk buffere er tilgjengelig på utstyr utleie butikker eller kjøpt hjemme forbedring sentre.

Voks Stripping

Hvis du holde voksing flisgulv uten å fjerne den forrige strøk, dulls voks buildup finish. For å skjære gjennom lag av gamle voks, kjøpe en voks fjerning produkt eller bland en kopp vaskemiddel og 1/2 kopp ammoniakk med en gallon varmt vann. Skrubbing gulvet med stiv pensel mettet med løsningen vil bidra til å løsne voksen, og så du kan tørke den med klart vann for å fjerne rester. La hele gulvet i en uke eller så før rengjøring med såpe og vann og bruke nye voks.

Tips og hint

Før du bruker en ny voks eller renere, sjekk gulvbelegget produsenten retningslinjene og instruksjonene på rengjøringsmidler å unngå å skade no-voks er ferdig. Du vil bruke minimale mengder såpe når vokset Våtmopping for å holde mål skinnende lenger. Unngå bruker harde rensemidler eller scrubbing pads på no-voks eller keramiske gulv som forhindrer riper overflaten.