Hva kan brukes til å smelte isen i innkjørsler?

May 21

Hva kan brukes til å smelte isen i innkjørsler?

De kalde vintermånedene er gjort verre av farer oppdages av drivere og fotgjengere på veier og fortauer. Snøen kan skjule et lag med is, som kan være vanskelig å fjerne. Flere stoffer brukes til å få trekkraft på de glatte innkjørsler; Velg hva som er best for deg, tar konto effektivitet og miljømessige effekter.

Salt

Salt er en vanlig og effektiv materiale å smelte isen i innkjørsler. Salt, men har etsende effekter på metall og stoff, og senker drikkevann kvalitet ved å angi grunnvann. Salt kan også skade nærliggende grønne. I 2007 rapporterte et lokale nyheter team at byen i Columbia, Missouri, brukes tre deler slagg til en del salt; fargen på slagg tiltrekker varmen fra solen og smelter raskere.

Mineralgjødsel: Urea og Alfalfa måltid

Urea er gjødsel og selv om det er en effektiv måte å smelte isen stoffet kan brenne i nærheten planter. Både urea og alfalfa måltid er naturlig, men av det to alfalfa meal behersker mindre miljøskadelige nitrogen. På grunn av alfalfa's salt-lignende konsistens gir det trekkraft mens isen smelter.

Magnesium natrium og kalsium fra

2007 Missouri nyheter rapporten fant magnesium natrium å bli billigere enn veisalt, men at kalsium var mer effektive smeltende oppkjørselen is. Rapporten uttalt at byen Jefferson blandet veisalt med rock salt når jobben er spesielt vanskelig.

Sukker bete Juice

Ifølge Farmer's Almanac er saften fra sukkerroer en effektiv stoff å smelte isen. Den kan brukes på egen hånd eller med en salt-løsning. Juice utgjør ikke noen fare for miljøet, kjæledyr eller biler.