Hva kan brukes til å erstatte fosfat i oppvaskmaskin vaskemiddel?

September 30

Hva kan brukes til å erstatte fosfat i oppvaskmaskin vaskemiddel?

I 2010 forbød en rekke delstater bruk av fosfater i oppvaskmaskin vaskemiddel. Fosfater, forbindelser av fosfor hjelpe øke kraften i vaskemidler og få tøff matflekker av retter og redusere film på glass. Dessverre vask fosfater av oppvaskmaskinen i vannsystemet. I innsjøer, elver og hav opptre fosfater som gjødsel, øke veksten av alger i vann. For mye algene tresko vassdrag og dreper fisk og andre akvatisk liv. Produsenter arbeider for mer effektiv oppvaskmaskin vaskemidler som ikke inneholder fosfater. I mellomtiden kan du gjøre noen ting for å hjelpe din ikke-fosfat vaskemiddel gjøre en bedre jobb med renhold retter.

Instruksjoner

•Legg 1 ts av natron med din oppvaskmaskin vaskemiddel i oppvaskmaskinens dispenser. Natron fungerer som et vann Tøymykneren og øker effektiviteten av vaskemidler.

•Bruk en skylling agent eller fylle oppvaskmaskinens skyll agent dispenser med hvit eddik å redusere flekker på retter og skyet glass.

•Legg 1 ss av boraks og 1 ss natron til vaskemiddel dispenser. Denne blandingen øker rengjøring kraften av din vaskemiddel for hardt nedsmusset retter. Tilsett 2 spiseskjeer hver belaste retter.

•Look for et vaskemiddel som inneholder enzymer. Enzymer hjelpe oppløse mat igjen retter og er enveis vaskemiddel produsentene søker å overvinne problemene som presenteres av færre eller ingen fosfater i vaskemidler.