Hva kaller du bladene på sedertre trær?

September 20

Begrepet "cedar" brukes vanligvis til å beskrive både gammeldags og New World bartre trær har blader som professor George A. Petrides i boken "Østlige trær" som needlelike eller scalelike. Cedar bestemmer formen på bladene og terminologien.

Blader

Uansett form er det alltid riktig å syne et blad et blad. Bladene er "fotosynteseaktiviteten fabrikkene av anlegget," forklarer pensjonert Harvard biologi professor John W. Kimball på sin nettside. Planter slå sollys til kjemisk energi. Dette gjelder for bred, deciduous blader, samt bladene tilhører bartrær, for eksempel cedar.

Needlelike

Imidlertid bruk botanikere og gartnere både mer presise begreper for å skille cedar fra lauvtre trær. Gammeldags sedertrær, medlemmer av slekten Cedrus, produsere nåler eller needlelike blader, som vokser fra treet i klumper.

Scalelike

New World trær ofte identifisert som cedars ikke produsere needlelike eller brede blader. Petrides beskriver bladene som "scalelike" og flatet eller tre sider. Selv om de oppstår i par eller trær, legge de ikke i bunnen som gammeldags sedertrær og de fleste andre bartre trær.