Hva insekter samle nektar?

May 6

Hva insekter samle nektar?

Nektar er en søt substans utskilles av planter å tiltrekke pollinators, insekter og dyr som samler nektar fra anlegget. Insekter er hummingbirds og flaggermus også vanlig plante pollinators. For å samle nektar fra planter og blomster, samle insekter utilsiktet nektar og pollen på kroppene deres, som de spres til andre planter når de flytter.

Pollinators i rekkefølge Hymenoptera

Insekter i årevingene inkluderer bier, maur og veps. Pollen veps og kvinnelige bier vil samle pollen og nektar på kroppen sin og bruke den i reiret. Disse insekter Larvene vil på nektar. Som disse insekter flytte mellom ulike planter, spre de pollen og nektar fra stamen, den mannlige delen av anlegget, til stigma, den kvinnelige delen av anlegget.

Pollinators i rekkefølge sommerfugler

Insekter som samler nektar i sommerfugler inkluderer sommerfugler. De samler nektar fra blomster og planter gjennom snabel eller deres utvidet tunger, for mat. Enkelte arter av sommerfugl, som Zebra sommerfuglen, samle pollen og nektar med sine tunger og lagre den som energi for opp til seks måneder, slik at de kan kompis og legge egg. Planter som inneholder nektar som lavendel, zinnias og bratsjer kan tiltrekke Sommerfugler og sommerfugler i hagen din.

Insekter i rekkefølge Diptera

Fluer og mygg i rekkefølge Diptera også pollinering av planter og blomster og samle nektar. Som sommerfugler og møll bruke flyr også av snabel for å samle nektar. Kvinner i rekkefølgen Diptera livnære vanligvis blod for å legge egg, mens menn vanligvis feed på nektar og pollen. Noen typer fluer, for eksempel pekerfølsomme fly, ligner nektar samle insekter andre ordrer som bier.

Insekter i rekkefølge Coleoptera

Biller rekkefølgen Coleoptera også samle nektar og bistå i anlegget pollinering. Som bier og veps bruke biller nektar for å mate seg selv og larver. Biller, trekkes Ifølge American Museum of National History, til blomster der nektar er lett tilgjengelig og blomsten er formet som en grunn bolle. Biller trekkes til hvit eller natur blomster nektar.