Hva hjemmeprodukter Fjern blekk fra stoff?

August 10

Hva hjemmeprodukter Fjern blekk fra stoff?

Finne en stor dråpe blekk på en favoritt antrekk er svært opprørende. Enten stedet er fra en kulepenn, må merking penn eller håndskrift fra en fyllepenn, rask handling tas. Mange hjem rettsmidler, når den brukes riktig, fjerner uønskede blekk flekken. Forskjellige typer blekk penner krever ulike metoder for fjerning. Noen ganger finne riktig løsning er en prøving og feiling prosess.

Hårspray

Prøv hairspray, alle vil fungere. Hairspray er spesielt effektiv med kulepenner. Lå artikkelen klær på papirhåndkle. Spray området la på stedet i ca 15 minutter, og blot tørr flere ganger. Vask elementet grundig med vanlig vaskemiddel. Denne prosessen må gjentas flere ganger til flekken forsvinner. Luften tørr stoffet å sjekk hvis flekken forsvinner, varmen fra tørketrommelen vil forårsake flekken sette.

Hydrogen Peroxide og ammoniakk

Blande like deler av Hydrogenperoksid og ammoniakk i en sprayflaske. Spray det berørte området grundig. Denne prosessen hemmer trykkfargen sprenges. Følg denne fremgangsmåten med tillegg av løsemidler rengjøring. Tillat stoffet å tørke godt, og vask med vaskemiddel. Denne metoden for fjerning er mest effektiv på kulepenn flekker.

Bad varer

Etter blekk flekken er oppdaget, kan du ta den nærmeste middelet. Prøv vanlig tannkrem uten gel eller blekemiddel, og gni den grundig inn den blekk flekken. Skyll stedet med kaldt vann, og gjenta prosessen. Neglelakk remover er en annen mulig løsning for blekk fjerning. Teste den neglelakk remover på et skjult stoff å sikre det er colorfast. Legg en liten mengde på stedet, og dab med en våt svamp. Nyt noen skummende barberskum i flekken; la den stå på i ca 30 minutter, og gni bort med fingeren.

Melk

Melk fungerer bra for alle typer penn flekker. Men jo tidligere du gjøre denne prosessen, jo mer vellykket resultatet vil bli. Sette stoffet på et håndkle og nyte det godt med melk. La melken på i flere minutter, deretter blot tørt; Gjenta denne fremgangsmåten. Vask elementet grundig med vaskemiddel.

Rubbing alkohol og hvit eddik

Rubbing alkohol fungerer bra for både kulepenner og magi markører. Gi området en tung soaking av alkohol, og la den stå på i 30 minutter. Gni den av med kaldt vann og vask med vaskemiddel. Denne metoden kan kreve flere behandlinger.

Helle eddik direkte på stedet, og la den stå på i ca 10 minutter. Mens eddik er fortsatt våt, legge en skvett av flytende oppvaskmiddel og gni det i. Skyll stoffet under kaldt vann.