Hva hjelper kvitte seg med maur kommer gjennom Drain?

August 5

Maur sett ofte i og rundt vasker og avløp er, men de ikke sannsynlig i huset på denne måten. Badekar og vasker er våt steder som ikke er vanligvis tørket etter brukes. Følgelig er avløp prime steder å oppdage en invasjon av maur marsjordre til kjøkken eller bad. Det er mange måter å eliminere maurene stund holder din huset og familien mot giftstoffer.

Hvit eddik

Blande like deler hvit eddik og vann, og hell den i avløpet. Maur avskyr lukten av eddik og unngå å komme i kontakt med den. Bruke noen en svamp og tørk benkeplater og vasken. Bruke det på komfyren og ren skap og hyller. Eddik sletter duft sti som maur for å finne veien tilbake til matkilde.

Duftende såpe

Kjøpe noen barer av duftende såpe for et nyttig verktøy å eliminere maur. Maur er tiltrukket av fettinnholdet i såpe. Når de bruker det, de få dehydrert og dø. Du kan legge litt sukker til barer av såpe å lokke maur å delta. Du kan også blande litt oppvaskmiddel og vann og legg den i en sprayflaske. Sprute rikelig på ubudne besøkende og se dem flykte.

.

Sitrus og oransje

Skjær noen appelsiner eller sitroner og plassere dem rundt i avløpet. Maur liker ikke duft av sitrus og vil unngå det. Eller kjøpe noen giftfri oransje olje og bruke det på områdene maur er frequenting i vasken. Oransje olje er biologisk nedbrytbare og ikke-giftig. Maurene vil det drepe opptrer som en renere. Du kan opprette din egen ved å plassere appelsin skreller i vann og la det stå i tre dager.

Boraks

Kombiner en teskje av boraks med en kopp sukker. Legge til en liter vann og bland godt. Hell blandingen over noen bomull baller og plassere dem i små beholdere, slik en babymat glass eller yoghurt kopper. Hull i lokkene, og plasser agn i nærheten av maur. De forbruker og transportere den tilbake til reiret å dele. Boraks er en mild gift. Hold borte fra barn og kjæledyr.