Hva gulv farger for Formica flerfargede benkeplater?

October 21

Hva gulv farger for Formica flerfargede benkeplater?

Flerfargede Formica benkeplater presenterer et vell av muligheter for gulv fargene. Selv om gulv fargen skal koordinere med andre farger i rommet og med gulv i resten av huset, kan du velge et harmonisk utseende med lignende farger eller en dramatisk utseende med kontrasterende farger.

Eksisterende fargene

Fargen på gulv må koordinere med andre farger du har i rommet og med fargene i countertop. Se på fargene i rommet som du ikke kan endre. Disse inkluderer fargene på skapdører, fargen på veggen, blinds eller gardiner og selv farge eller metallisk tonen apparater og skap dør maskinvare. Vurder også hvordan gulvet i rommet gjelder gulv i resten av huset, og hvordan den ser ut når den berører gulvet i tilstøtende rom. Motstridende eller forskjellige belegg trenger noe sted mellom dem til å danne en overgang

Stil og funksjonalitet

Stilen på rommet, og faktisk innredning av resten av huset, innvirkning på gulv du velger. Hvis rommet er landlig stil, deretter passer en varm farge, kanskje i et naturlig mønster som tre eller terrakotta-fliser. Hvis rommet er moderne eller minimalistisk, kanskje mørke dramatiske farger passer det, eller kanskje et mønster av fliser. Vurder også praktisk bruk av forskjellige farger. Mørke farger avsløre enkelt alle lo eller lyse rusk, mens lysere farger viser slitemerker.

Forholdet mellom farger

Ta alle hensyn, Velg en eller to farger fra flerfargede Formica topp. For en monoton effekt, velger du den viktigste fargen, som du merker først fra benken. En harmonisk utseende, Velg farger som er lik eller hverandre på fargehjulet. For en mer dramatisk utseende, velger en farge som er forskjellig fra den viktigste fargen, eller velg to farger som er i kontrast, og er overfor hverandre på fargehjulet.

Varme og kalde farger

Farge teoretikere anbefaler å holde alle fargene i varmt eller kul familien. Varme farger er rødt, gult og oransje og kule farger er blått og grønt. Men varme farger kan ha kule undertones, som en blåaktig røde, og kule farger kan ha en varm utseende, for eksempel en rødaktig purpur. Browns har vanligvis en varm utseende, som gjør naturlige treslag, uansett farge. Naturstein, inkludert skifer og granitt, kan være i det kjølige blå-grå men har varme toner av gul eller rød. Være klar av temperatur farger, men bruker dette rådet som en retningslinje og ikke som en regel.