Hva grønnsaker vokser i et drivhus

August 31

Hva grønnsaker vokser i et drivhus

Et drivhus er en struktur laget av glass eller plast på en ramme, brukes til å utvide vekstsesongen av planter. Drivhusene er utformet slik at solen i samtidig beskytte planter fra temperatursvingninger og mange skyte-spise dyr og skadedyr. For folk som ønsker en utendørs hage, er starter planter i et drivhus ideelt for en tidlig høst.

Leafy greener

Noen av de vanligste grønnsakene dyrket i drivhus er leafy greener. Salat, spinat, chard, collards og kålrabi, vokser i et drivhus. Leafy greener kan dyrkes i drivhus året rundt, men de trives best i kjøligere vintertemperaturer på 60-65 grader Fahrenheit på dagtid og 50 til 55 grader Fahrenheit natten.

Cruciferous grønnsaker

Grønnsaker i gruppene Tropaeolaceae, inkludert brokkoli, blomkål, rosenkål, kale og kål, vokse i et drivhus miljø. Disse høy dekkevne grønnsaker er svært næringsrik og full av fiber. Plante i høst for innhøstingen i slutten av vinteren og våren. Cruciferous grønnsaker trives best i kjøligere vintertemperaturer på 60-65 grader Fahrenheit på dagtid og 50 til 55 grader Fahrenheit natten.

Agurk og sommer Squash

Agurk og sommer squash er raskt voksende høy dekkevne grønnsaker godt egnet til drivhus hagearbeid. Siden de vokser lianer, kan de omsettes eller trellised for maksimal utskriftskapasitet med minst mulig plass. Plante agurk og squash til våren for en velsmakende sommer høst. Disse grønnsaker trives best i varme temperaturer på 80 til 85 grader Fahrenheit på dagtid og 65 til 75 grader Fahrenheit natten.

Paprika

Nesten alle grønnsaker i pepper familien vokser i et drivhus miljø. Det er hundrevis av varianter å velge mellom, alt fra søt paprika i en regnbue av farger varianter så varmt at høsting krever hansker. Peppers er en raskt voksende avlingen. Plante våren når temperaturen er varmt for best utbytte.