Hva grønnsaker vokser i Alabama?

May 20

På grunn av sin beliggenhet i det sørlige USA har Alabama milde vintre og en lang vekstsesong, to betingelser gunstig å dyrke grønnsaker. For disse grunner har du mange valg når du planlegger din hage, fra salat greener knoller og squash og mye mer i mellom. Etter beslutter hva avlinger for å plante, alt du trenger er en solrik stedet, rik jord og rikelig med vann å begynne din egen hjemmelaget grønnsaksproduksjon.

Salat

Tjenesten Alabama samarbeidende forlengelse anbefaler du plante to varianter av grønne looseleaf salat: krøllete Oak Leaf og Royal Oak Leaf. Men du kan også utvide enkelte rød-leaf Sorter, inkludert rød seil og Rouge SALATBOLLE. Selv om salat er en kjølig vær avling, tåler den også temperaturer så høyt som 90 grader Fahrenheit, som utvider sin voksende sesongen.

Løk

Rød, hvit og gul løk trives i Alabama, og varianter inkluderer gule Bermuda, krystall hvit voks og italienske Red. Du kan overføre dem fra frø, pærer og frøplanter. Den beste tiden å så løk frø er oktober, men transplantasjoner vil gjøre bedre å gå i bakken i februar.

Tomater

Ifølge Alabama forlengelsen Office horticulturists produsere tomater vokser i staten moden frukt fra 1 juni til første falle frost. Varianter som trives inkluderer Amelia VR, kjendis Mountain øverste og Sunpride. Det er også cherrytomat kultivarer gjøre vel i Alabama klima: liten yngel og Sweet Million er to av dem.

Okra

Selv om okra er en varm årstid vegetabilsk, i Alabama kan du høste det to ganger, i sommer og høst. Når det slutter å produsere sin spiselige pods sommeren, går okra tilbake for en reprise hvis du redusere planter og gjødsle dem. Det er best å starte vokse okra fra frø, såing dem når bakken er rundt 70 grader Fahrenheit.