Hva grønnsaker vokser bedre i Hydroponics?

January 25

Hydroponics er prosessen av voksende planter i et næringsstoff løsning uten bruk av jord. Mat og næringsstoffer som kreves for plantevekst er oppløst i vann og matet til planterøttene gjennom vannet der planter er nedsenket. Grus, sand eller småstein brukes som mekaniske midler til å støtte planter. Grønnsaker som er dyrket hydroponically er sterk og sunn og krever mindre innsats enn konvensjonelle metoder for hagearbeid. En rekke grønnsaker utføre svært godt i vannkultur.

Tomater

Tomater er en av de mest populære grønnsakene i hjemmesiden hage og hydroponic hagearbeid systemet. Økende tomater hydroponically fjerner mange problemer forbundet med konvensjonelle tomat hagearbeid. Selv om kommersielt vokst hydroponic tomater er plukket tidlig å forlenge holdbarheten, hjemmet gartneren har luksusen å la tomatene modnes og utvikle fullt i lianer. Hydroponic tomater er bedre smaker enn tomater dyrket i jord og kan produseres i løpet av året i et kontrollert miljø. Det er ingen jord bæres sykdommer eller ugress og hydroponic tomater også vokse 30 til 50 prosent raskere enn i felt.

Agurker

Agurker gjøre godt i hydroponic hagearbeid systemet den mest populære variasjonen er de europeiske eller lang engelsk agurkene, som er ca 12 til 14 inches lang. Agurkene er seedless og thin-skinned. Agurk plantene er mindre hardfør sammenlignet med tomatplanter og må trenes konsekvent; ellers pleier de å komme tangled, som påvirker avkastningen. Agurker trenger høyere temperatur enn tomater til å vokse optimalt. Europeiske Agurker er den nest viktigste avlingen dyrkes hydroponically i form av areal. Slangeagurker ta om lag to måneder fra frø til modning.

Salat

Hydroponically dyrket salat er den fjerde viktigste vegetabilske i hydroponic system. Selv om nivået til produksjonen ikke er veldig høy, har ren og jord-fri hydroponically vokst salat en nisje i markedet som et høykvalitets element i restauranter. Oftest vokst hydroponic salaten er bibb eller europeiske buttercrunch type. Andre nyhet blad salat inkluderer romaine, ti arter og den røde krøllete varianter som lolla rosa, rød seil og nye red brann. Sommeren modnes hydroponic salat i 40 til 48 dager. Salat foretrekker å vokse i kjøligere temperaturer og tendens til å bolt når temperaturen blir varm.