Hva gjør teppe pulver?

July 1

Hva gjør teppe pulver?

Teppet pulver har ulike bruksområder, inkludert skadedyrbekjempelse og mer vanlig å feilfri og fjerne lukt teppet. En rekke teppe pulver er tilgjengelig for kjøp på kolonialhandel og kjøpesentre. Men kan disse kommersielle pulver være dyrt og inneholder sterke, unødvendig kjemikalier. I stedet opprette egne billig og naturlige tepper pulver.

Natron

En vanlig ingrediens i mange kommersielle teppe pulver, bakervarer brus naturlig renset og deodorizes tepper uten giftig kjemikaliene eller harde røyk. Dette rimelige og allsidig pulver er trygge å bruke i ditt hjem rundt mennesker, dyr og barn. Du kan videre legge tørkede blomster og urter til natron til en duftende aroma på teppet. Bruke natron når teppet krever oppfriskende.

Salt

Ved dekker teppet med et lag av bordsalt, vil du redusere mengden av voksen loppene hjemme. Når loppene forbruker salt, vil det føre dem bli dehydrert og igjen være dødelig. Imidlertid vil bordsalt bare drepe voksen loppene og ikke larver. Heldigvis hvis du gjentar prosessen hver tre dager vil du fortsette å drepe fleas som de dukker opp fra Larvene til voksen. Selv om salt vanligvis ikke vil skade dyr, holde dem av teppet til du har fjernet salt. Gå på salt kan forårsake deres pote pads blir tørr og sprakk.

Cornmeal

Det fint bakken versjon av maismel, cornmeal fungerer omtrent på samme måte på tepper som natron. Cornmeal renset teppet fibrene mens du fjerner lukt uten å bruke væsker som kan forårsake sopp vekst eller vannskader. Etter at du har dekket hele teppet med et tynt lag av cornmeal, arbeide det inn i teppet fibrene ved scrubbing i rygg-og-frem bevegelse ved hjelp av en kost. Når den tilmålte tiden er utløpt, fjerne cornmeal av teppet.

Betraktninger

Uansett hva teppe pulver du bruker, må det sitte på teppet i lengre tid. Et par timer fungerer vanligvis bra å feilfri og fjerne lukt tepper. For tøffe lukt eller drepe fleas, la pulveret på teppet over natten før du fjerner den med et vakuum. Selv om de naturlige teppe pulver vanligvis ikke skader overflater, er det best å teste pulver på et iøynefallende område på teppet. Hvis du oppdager misfarging, flekker eller skade, slutte å bruke.