Hva gjør min løk pærer myk?

October 23

Hva gjør min løk pærer myk?

Dyrke løk selv hjemme er en god måte å spare litt penger på matbutikk og legge smak til enhver parabolen på et innfall. Hvis du gjøre deg kjent med slags løk problemer som kan oppstå i voksende dem, vil du bedre å ta vare på dem raskt så kan du komme tilbake til viktigere ting, som matlaging. Problemer med myk løk pærer er en av de vanlige problemene som kan unngås enkelt hvis du vet hva du skal se etter.

Myk Rot

Myk råte er en bakteriell sykdom som påvirker løk mottar for mye vann. Første tegn på et problem vil være små myke flekker langs pære som er vanligvis gul i fargen. Som sykdommen forverres, et større område over pære vil mykne og det vil være en fargeendring fra gul til brun. Når du har myke løk pærer, er det ikke noe du kan gjøre for å berge dem.. Du kan imidlertid unngå problemet oppstår igjen av gjør en bevisst innsats for å holde vanning til et minimum samtidig som anlegget mengden vann det er behov for å utvikle. Det er lurt å vanne dem bare en gang om dagen, og da bare nok å få jorda fuktig, ikke oversvømmet.

Nematoder

Nematoder kan være spesielt problematisk med løk. Hvis du har nematoder i hagen din, vil deres fôring slå din løk pærer myk. Du kan identifisere nematoder som kilden til problemet ved andre typer skader de forårsaker. Løk som helhet kan bli deformert eller forkrøplet under utviklingen, og denne vil være synlig spesielt i bladene. Grayish skalaer vises langs pære også. Den beste måten å håndtere nematoder er å hindre dem fra noen gang dukket opp ved å holde utstyret og jord så rent som mulig. Du kan også fumigate plante området før du faktisk plante løk.

Hvit Rot

En sykdom kalt hvit råte kan være roten av løk pære mykgjørende. Sammen med nedtoningen av løk pære selv, kan det hende at blader begynner å wilt og til slutt dø. Det kan også være en hvit sopp på jord der pære møter luften. Roterende løk beskjære mellom planting årstider og opprettholde god sanitær vaner med jord og utstyr som brukes, reduseres sjansene for hvit råte infisere løk. Når infeksjonen skjer, er det mulig at du må bruke et plantevernmiddel for å få det under kontroll.

Sure hud

En annen hovedårsak løk pære nedtoningen er en sykdom som kalles sur huden. Symptomer bortsett fra nedtoningen er våt, råtnende blader og en slags moldy sirkel kjører rundt pære av bladene som har allerede helt råtnet. Pære nedtoningen assosiert med surt hud er bare på lyspæren øverst eller halsen. Redusere vanning, spesielt i varme, fuktige måneder, vil bidra til å minimere sjansen for surt huden. Når en løk har sur huden, men er det ingenting du kan gjøre annet enn trekke den og kaste den bort.