Hva gjør melete feil på innendørs huset planter

October 30

Oversiden er hvit, lun ser feil som vanligvis finnes på innendørs planter. Disse skadedyr suger saft fra bladene og stammen, forårsaker anlegget vil og til slutt dø hvis venstre ubehandlet. Som de suger, de også skille ut en klissete rester, kalt honeydew, er ofte det første kvittere av en melete feil infeksjon. Honeydew kan tiltrekke maur og sotete mold. Oversiden kan flytte raskt fra anlegg til anlegg, så bli kvitt dem så snart du kan.

Isolere og Blast

Flytte anlegget umiddelbart fra noen andre nærliggende potteplanter. Oversiden spredte seg raskt og dette vil forhåpentligvis isolere problemet og hindre dem fra infesting noen andre planter. Ta din plante en location utendørs hvor du kan få det vått. Mål en sterk strøm av vann fra en slangen eller trykk sprayer på anlegget og slå av bugs. Spesielt oppmerksom på undersiden av bladene. Vannet vil arbeide for å kvitte seg med mange av de voksne oversiden, men eggene vil trolig forbli. Merk at hvis huset anlegget har skjøre løvverk som ikke vil stå godt mot en eksplosjon av vann, bør du hoppe over dette trinnet.

Plukke

Sett på noen hagearbeid eller gummi hansker. Nyt en bomullspinne i rubbing alkohol og gni det på hver feil eller egg (festet med hvit klebrig saken til bladene) som fortsatt på anlegget. Dette vil drepe bugs. Deretter plukke dem ut for hånd. Du kan også hoppe over gni bugs med alkohol og plukke dem leve av anlegget i stedet, og kaste dem i en kopp vann å drukne.

Spray

Spray anlegget med en hjemmelaget, organisk insektmiddel. Dette gjelder spesielt hvis du har en svært tung infestation og ikke plukke dem ut for hånd. Fyll en sprayflaske med varmt vann og legge noen dråper flytende oppvaskmiddel og en dash Tabascosaus eller chili peppersaus. Riste flasken for å kombinere ingrediensene, så sjøsprøyt anlegget grundig. Såpe vil kvele bugs og egg, varm saus vil brenne dem og lukten av varm saus vil avskrekke feil fra innvandrende til anlegget. Spray jord for å få noen feil som kan gjemme seg i sølen. Gjenta dette en gang i uken til bugs er borte.