Hva gjør Lyng blomster lukter som?

October 19

Hva gjør Lyng blomster lukter som?

Heather er en shrubby plante som vokser lange racemes av små klokke-lignende blomster myk rosa, lavendel, kobber, grønn, gull, magenta, rød og hvit. Den felles lyng er Calluna vulgaris og eneste sanne skotsk lyng som poetiske gælisk prosa har blitt skrevet. Anlegget er funnet voksende i surt dårlig jordsmonn i sin innfødt Europa og Lilleasia og er en populær landskapet plante i USA. Heather har en lang historie med bruk som en aromatiske olje, stuffing for puter, potpourri ingrediens og en sopelime. Den friske duften av lyng er vanskelig å beskrive på grunn av sin subtilitet, men har noen floral notater og er mer jordnære og urt-like.

Beskrivelse

Heather er en lav vekst bush eller busken som bare vokser 4 å 24 tommene lang. Anlegget er hardfør til United States Department of Agriculture sonene 4 til 6 og er motstandsdyktig mot tørke når det er opprettet. Heather er eviggrønne, og har flere sesonger av interesse. Sin ferske lys grønn ny vekst våren Liver anlegget. Sommer eskorte i lange fargerike stammer med en rekke blomstrer. Høsten bladverket endrer nyanse og dypere og vokser rikere i tone.

Blomster

Lyng blomster er lite cup-formet blomstrer flankert med mer oppreist kronblader og har en mørkere Korona. Blomster kan blomstre fra våren godt inn i høsten og har en myk duft som er nesten umerkelig mindre du er i et felt av anlegget i blomst. Stammer eller klaser kan komme hvor som helst fra 1 til 12 inches lang og ny vekst oppstår på tuppen av dem når blomstene er brukt. Liten blomstene er mindre enn 1/4 inch lenge, men deres samlet karakteristisk kan slå en fjellside i en palett av bevegelige farge.

Duft

Heather er beskrevet som woody og mosegrodd av duft markedsfører, gode dufter i selskapet. En skotsk Fabel sier Gud ga Lyng blomster duften av kaprifolium. Lys duften er tiltalende og frisk, og er ofte blandet med andre aromatiske oljer. Heather er en duft som er ofte inkludert i maskuline bad og kroppspleieprodukter, som er trolig på grunn av dens veldig lett floral toner og svært tung musky toner. Heather olje brukes som en aromatisk i mange programmer og har århundrer av olfactory tilhengere.

Bruker

Heather har en lang historie som byggemateriale, knusk, demping og sengetøy, veving fiber og lyskilde blant andre bruker. Tradisjonelle håndverk det ble brukt til å farge stoff og maling som en del av smykker. Heather er en flavoring agent for både mat og drikke, men det gir mange øl og brennevin sin karakteristiske smak. Heather vin bruker de blomstrende racemes av anlegget i en gjæret prosess for å produsere drikke. Te, honning og mjød-lignende drikke er også ofte fremdeles laget av lyng. Parfyme industrien har sine finger på pulsen av duftende. Heather er en del av mange kroppspleieprodukter inkludert sjampo, kropp vasker, såper, parfymer og kremer.