Hva gjør for god gården Land?

November 6

Hva gjør for god gården Land?

Når folk er på utkikk etter gode jordbruksland, er hva de søker etter en egenskap som er ideell for landbruk avlinger eller oppdra dyr. Det er mange faktorer som gjør landet optimal for voksende planter, inkludert jordkvalitet, klima og plassering. Selv de som heve bare dyr trenger jordbruksland som kan vokse kvalitet beite for dyrene å spise.

Jord

En av de viktigste aspektene ved en vellykket gård er kvaliteten på jord. God jord er full av organisk materiale og evnen til å effektivt transport vann og næringsstoffer for planter. Den gjør dette ved å ha en høy mengde rikt biologisk komponenter, og har en balanse av sand, leire, skitt og stein som gir et stabilt, godt drenert miljø for planter.

Drenering

En svært myrlendt eiendom er ubrukelig for nesten alt. Planter trenger godt drenert jord som vil opprettholde noe fuktighet, men vil også tillate vannet renne bort. Noen dyr alet det må også ha et tørre og behagelig miljø. Mens dette har å gjøre med jord, har den også å gjøre med topografi landet og hva som er under laget. Landet er for lav i dalen eller konkav slik at den samler regnvann uten å kunne drain raskt er ikke et ideelt sted for planter eller dyr. På samme notatet, vil jord med undergrunnen vann som invaderer feltet roten av planter bare stunt vekst planter, snarere enn drar dem.

Klima

USDA og andre organisasjoner produsere kart som hjelpe bønder bestemme om visse varianter er levedyktig i klima. Disse kartene vanligvis dele områder i soner som er ti grader kaldere (eller varmere) enn hverandre. Mens du kanskje tror at de beste jordbruksområder vil alltid være i varme områder, er det virkelig hva beliggenhet er best for planter å dyrkes. Noen planter foretrekker kjøligere temperaturer.

Beliggenhet

I dag, er godt jordbruksland vanligvis plassert i et område som har andre gårder i den allerede. Grunnen til dette er at en gård ikke bør være i nærheten av noe som kan skade kvaliteten på avlinger vokst eller dyrene reist der. Selv ikke-økologiske gårder ønsker ikke å være nedstrøms fra en fabrikk, som potensielt kan forgifte grunnvann og til slutt noe vokse der. Samtidig er det fordelaktig å gård nær et bysenter eller noen metode for distribusjon. Godt jordbruksland har å gjøre økonomisk forstand.

Historie

Med dyrkbar jord kommer en historie, ikke bare som oppdrett det før, men også av vann og temperatur. Ideelt sett god jordbruksland har helårig tilgang til vann, enten gjennom en vel, våren eller strømmen. Mange gårder tørke opp om sommeren rett når det er mest nødvendig. Samtidig, vite der sola skinner og det siste temperaturer kan fortelle deg mye om hva kan vokse. Hvis folk har bodd der før, er det også en god idé å prøve å finne ut hva de gjorde, for eksempel hva de vokste og om de brukte noen kjemikalier.