Hva gjør en Hibiscus treet se ut?

January 15

Hva gjør en Hibiscus treet se ut?

Det er mange arter av hibiskus trær og busker, som deler en felles egenskap av store, fargerike blomster. Noen av de mer kjente hibiscus trærne kan skilles av deres høyde, blader og blomst farge.

Hibiscus Brackenridgei

Vokser i naturen til høyder av til 30 feet, dette tropisk hibiscus er ikke sannsynlig å nå mer enn 15 fot i hagen. Blomstene, staten blomsten av Hawaii, er gule med en rødbrun center og vokse 4 til 6 inches bredt.

Hibiscus Kokio

Kjent som St. John's rosemallow, dette treet når høyder av 10 til 20 fot og har avlang blader dekket med stiv, forgrenede hår. Blomstene har oransje eller gule kronblad.

Hibiscus Arnottianus

Dette treet hvit, hjul-formet blomster gi det vanlige navnet på Hawaii hvit hibiskus. Den vokser til høyder av 15 til 20 fot gir jevn, ovale blader.

Hibiscus Syriacus

Hibiscus syriacus eller Rose of Sharon, er en hardfør hibiscus treet eller busk som vokser til ca 8 fot i høyden med 3-tommen-lang, tre-lobed blader. Ohio State University Department of hagebruk og beskjære vitenskap beskriver sin 4-tommers bred, enkelt - eller dobbelt-blomstrende blomster som "veldig prangende", og sier de kan komme i fargene hvit, rød, lilla, lilla, fiolett eller blå, avhengig av sorten.

Hibiscus Rosa-Sinensis

Den store, røde blomster busk eller treet har fortjent det vanlige navnet på rød hibiscus. Den vokser til høyder på 15 føtter.