Hva gjør en Boxwood busk se ut?

June 11

Hva gjør en Boxwood busk se ut?

Boxwoods (Buxus) er en familie av små trær og busker med omtrent 70 medlemmer. De er en sammensatt gruppe av planter mye brukt i landskapet over hele USA. Avhengig av arten brukes de som både små trær for skygge eller busker for kantlinjer, langs og legge tekstur. Hver art har et annet utseende og vokser i en rekke steder, vanligvis så langt nord som US Department of Agriculture plante hardførhet sone 5 og så langt sør som sonen 8.

Høyde

Boxwoods er sakte voksende evergreens som varierer sterkt i høyden. I amerikanske boxwood (B. sempervirens) er et eksempel på en høy boxwood art. Det gjennomsnitt ca 10 fot, men kan vokse like høye som 20 fot med 15 fot spredning. I littleleaf boxwood (B. microphylla) er en kortere eksempel, Art når et maksimum av 4 fot høy og 4 fot bred. Et mellomliggende alternativ og et amerikansk boxwood sorten er Graham Blandy (f. "Graham Blandy"), et søyleformede anlegg med en gjennomsnittlig maksimal høyde på 8 fot med en 2-fots spredning. De fleste boxwood varianter faller mellom 6 og 50 fot i høyden.

Figur

Figuren er et mangfoldig område for boxwoods, en egenskap som gjør dem ideelle for de fleste hager. Den eksakte formen varierer avhengig av arten. Noen gjøre bedre med beskjæring enn andre. Green Velvet boxwood (f. «Green Velvet»), en mellomting mellom de amerikanske og koreanske boxwood, har en lav vekst mønster, vanligvis ikke mer enn 3 fot i høyden med en figur som er vanligvis runde. Harland boxwood (B. harlandii) er et relativt firkant-formet utvalg som vokser like høy som 6 fot og brukes vanligvis som sikring i hagen. Andre varianter er pyramideformet i form, mounded eller kolonne.

Blader

Boxwood bladene er generelt dype grønne med en læraktig tekstur. Bladene er motsatt, består av to strukturer, en på hver side av stammen. Figurene er mellom fullt avrundet og sparformet eller spyd formet. De fleste artene har blader mellom ½ tomme og 2 inches i lengde opptil 1 tommers bred. En ekstra bonus for i boxwood er deres hjort-resistente natur. Bladene produserer et alkaloid som er tiltalende, noen ganger giftig, svelging av hjort, som betyr at de er sjelden foraged.

Vekstforhold

Boxwoods trives i en rekke jordsmonn og vær forhold, og er ideelle for de fleste deler av USA. De er hovedsakelig kalde intolerant og best når plantet i sone 5 og høyere. Jord skal næringsrike med pH varierer mellom alkaliske og litt surt, ideelt mellom 6.5 og 7.5. I tillegg bør jord være lett og godt drenering. Hvis også komprimeres røttene bli skadet og ute av stand til å transportere vann og næringsstoffer. Alle boxwood arter foretrekker områder med delvis til full sol og tåle tørke bedre enn for mye fuktighet. Noen arter er bedre enn andre for områder med ekstremt kalde vinterværet.