Hva gjør en Apple Tree se ut i sommer?

July 9

Hva gjør en Apple Tree se ut i sommer?

Epletreet er en svært populær fruktbærende treet. Om sommeren dekkes epletreet med små, grønne, ovale blader. Hvis treet har vært pollinated, små, henge umoden epler fra dens grener.

Identifikasjon

Avhengig av variasjon, kan epletrær vokse mellom 9 og 40 fot høye. Vanligvis vokser epletreet en bred, tett krone av greiner, som er ofte vridde og knobby.

Apple avl

De fleste epletrær produseres av pode eller blander, stammen av en rekke epletreet med rot-lager en annen, hardføre variasjon. Noen ganger to eller tre forskjellige varianter er podet til en enkelt rot, som resulterer i et tre som produserer mer enn én type av apple.

Advarsel

Epletrær er utsatt for en rekke vanlige treet infeksjoner og insekter, som mugg og bladlus infestations apple streikebryter. Sjekk din trær ofte gjennom sommer for problem skilter, som hvite pulveraktig flekker, gul eller sykelig utseende blader og frukt med sprakk eller humpete huden.

Historie

Epler og epletrær er vanlige symboler i vest-mytologi og religion. I kristen tradisjon var "Kunnskap" i Mosebok epletreet.

Fun Fact

Ifølge Guinness World Records, verdens tyngste apple ble dyrket i 2005 i en frukthage i Hirosaki byen, Japan, og veide bare litt over fire pounds.