Hva gjør du når orkideer dør

October 20

Hva gjør du når orkideer dør

Når en orkidé mister sine blomster, er det ikke nødvendigvis et tegn på at anlegget har dødd. Orkideer er ikke årlige planter og kommer tilbake for å blomstre igjen den neste sesongen hvis de får det lated bekymre etter blossom slipp på slutten av sesongen. Noen typer orkideer kan bli oppmuntret til å blomstre to ganger i en sesong.

Rengjør Planter

Fjern falne blomster og blader fra planter etter på orchid voksende sesongen er ferdig. Når orkidé går sovende, gjenværende blad og blomst søppel i planter blir et sted hvor mugg og sopp kan vokse, skade røttene og gjøre jord usunn for orkidé å vokse i sesongen. Rengjøring planter hindrer sykdommer fra å vokse over sovende perioden orkideer og holder sine røtter sunn.

Beskjæring

Beskjæring en orkidé, avhengig av arten orkidé. Møll orkideer, også kjent som phalaenopsis orkideer, vil produsere et annet sett av blomster hvis stammen er beskjæres tilbake rett under en blomst node når første blomstring angitt drops. Andre orkideer gå sovende, og stammen dør. Men benekter fjerner stammen tidlig røttene mat. Vent til stammen har slått gul før beskjæring det å tillate røttene i sin næring.

Repotting orkideer

Flytte roten ballen en orkidé til en ny eller større planter gjøres best når orkideer er i sin sovende tilstand. Dette fjerner vekt på anlegget som kan forhindre det blomstrende hvis det er repotted i vekstsesongen og lar root-systemet skal begynne å ekspandere i sitt nye voksende miljø tidlig på våren. Sted på orchid røtter i en ny, større planter med fersk potting jord utformet for å støtte orkideer.

Lagre orkideer

Når orkidé går sovende og dens blomstrer dø, må orkideer gå til lagring til voksende sesongen. Holde orkidé root-systemet i en planter og planter i et varmt sted hvor den mottar indirekte sol å tillate røttene skal være varm. Vann planter regelmessig for å holde jorda fuktig og legge en liten mengde gjødsel i henhold til instruksjonene på pakken å holde sovende røttene matet.