Hva gjør du når du treffer en elektrisk ledning innenfor en vegg

October 3

Hva gjør du når du treffer en elektrisk ledning innenfor en vegg

Det er mange grunner til å kutte eller bore i veggene, enten det er en del av en elektrisk prosjekt eller bare å henge et bilde, Legg til en hylle eller lage en åpning for vinduet. Uansett årsak, må du være oppmerksom på faren for å treffe en elektrisk ledning og vite hva å gjøre som de usannsynlige skjer.

Vurdere situasjonen

Før boring, eller skjære inn i en vegg, er det best å slå av strømbryteren som styrer alle telegrammer du kan støte på. Dette eliminerer risikoen for elektrisk støt. Men hvis du glemte å slå av strømmen, eller slått av feil breaker, er elektrisk støt mulig. Kontroller om alle i hjemmet er trygt og søke nødstilfelle medisinsk hjelp hvis nødvendig. Hvis du eller noen i hjemmet vet du førstehjelp, ta fremgangsmåten for noen mindre brannsår.

Slå av strømmen

Uansett omfanget av skader er det første du må gjøre etter vurdere situasjonen å slå av strømmen. Hvis du ikke vet hvordan du isolerer ledninger du treffer, slå av strømmen til hele huset. Dette vil redusere risikoen for en elektrisk brann og tillate deg å gå videre med inspisere skaden.

Inspisere skaden

Når du er sikker på at strømmen er på, inspisere elektrisk ledningene du treffer. Ledningene vil trolig kreve erstatning å sikre at de er trygge å bruke igjen. Hvis du har flere ledninger buntet sammen i veggen, du kan skjøte eller tape skadet TV, Internett, telefon- og intercom ledninger. Fjern rusk fra området der du var kutte for å få beste titt inni veggen mulig.

Kall en elektriker

Hvis du har et høyt nivå av dyktighet og erfaring med elektriske ledninger, kall en profesjonell elektriker for å utføre reparasjoner. Mens det kan være upraktisk å vente på en elektriker, uriktig reparasjoner, som med kommersielle-grade tape for å dekke en utsatt wire, eller installerer feil type erstatning ledningsnett, kan forårsake problemer med din hjem elektrisk system i fremtiden.