Hva gjør du når bassenget leser lav klor?

September 19

Hva gjør du når bassenget leser lav klor?

For svømmebasseng eiere gjør bruk av klor som vann desinfeksjonsmiddel, det er viktig å nøye kontrollere klor nivåer. En lav klor lesing kan forlate bassenget utsatt for mulig bakteriell forurensning. Også kan et basseng som ikke har nok tilgjengelig klor lide av alger forurensning, forlate en skjemmende rot, minst. Derfor når bassenget klor nivåer gå for lav, vil det være tid til å legge mer klor så snart som mulig.

Klor retningslinjer

Det anbefalte jevn nivået av klor i svømmebasseng bør være 2 deler per million (ppm). I alle tilfeller bør bassenget eiere arbeide for å holde klor nivåer mellom 1 og 3 ppm, ifølge North Carolina Department of Environmental Health. Svømmebasseng bør ikke få lov til å gå under 1 ppm for lenge. Bakterier og organisk materiale kan raskt og enkelt overvelde klor på det tidspunktet, forlater svømmere ubeskyttet fra mulig smitte.

Klorering

Svømmebasseng eiere bør teste vann til klor nivåer minst to ganger ukentlig. Heldigvis, det tar ikke en masse klor for å heve et basseng klor nivå tilbake til 2 ppm. 3/4 til 1 lb av granulert kalsium hypokloritt bassenget klor per 10 000 gallons av vann vil vanligvis øke bassenget klor til 2 ppm. Hvis klor er på eller nær 1 ppm, bare legge den passende dosen av klor i vannet.

Balanse pH

Legge mer klor til en pulje med lav klor nivåer vil også bety sjekke på sin pH balanse. Derfor pH balansen er viktig er at klor kan ofte øke pH til høye nivåer. Bassenget klor er høyt på pH, så hvis pH går over 8, bassenget blir for Basisk for svømmer komfort. Etter tilføyer klor, være forberedt på å bruke en pool test kit å måle og justere bassenget pH balansen til en lesning av 7.2 til 7,6.

Bassenget kjemi

Hele prosessen med å holde en bassenget er vannet rent og hygienisk omfatter overvåking bassenget kjemi. Hver gang du legger til en kjemisk som klor eller høyning eller lavere pH, endre du vannet balanse. Når du legger til klor, også legge til en stabilisator som cyanuric syre (CA). Et godt utvalg av CA i et basseng er 30 til 50 ppm, anbefaler North Carolina Department of Environmental Health.

Betraktninger

Svømmebasseng som har godt balansert bassenget kjemi tendens til å ikke trenger så mye klor tilsettes på en konstant basis. Bassenget klor nivåer, skjønt, går lavere etter kraftig regnvær og svømmer laster. Sjekk bassenget klor, pH og stabilisator nivåer etter begge arrangementer. Du kan øke bassenget pH, hvis nødvendig, ved å legge om lag 1 pund brus aske per 10 000 gallons av vann. Etter klorering, hvis bassenget pH går forbi 8, redusere det ved hjelp av muriatic acid etter pakken instruksjoner.