Hva gjør du hvis en stift smelter i tørketrommelen?

August 27

Hva gjør du hvis en stift smelter i tørketrommelen?

Når barna deres skitne klær i kurven, det er en klesvask roulette, til slutt et spredt stift gjemt i en lomme blir savnet. Når en stift gjør det usynlige i tørketrommelen, er resultatet fargerike stift voks overalt. Forstå hvordan fjerne fargeblyanten fra tørketrommelen vil holde maskinene dine Klesvask i god stand til tross for din forglemmelse.

Forberedelse

Fjern overflødig voks biter fra innsiden av tørketrommelen. Den enkleste måten å rense voks innskudd i tørketrommelen er med et barberblad. Pass på at du ikke skraper trommelen. Du må bruke en lommelykt til å se hvor stift voksen er, hvis du ikke har et lys i tørketrommelen. Fjerne rester som du skrape av trommelen og kaste bitene.

Rengjøring

Spray en ren, tørr klut med vann-fortrenge smøremiddel, som WD-40. Tørk inn siden av trommelen der voksen forblir med mettet fille. Gjenta denne prosessen til voksen er ikke lenger synlig inne i trommelen. Rengjør smøremiddel rester fra innsiden av tørketrommelen trommelen med en ren klut og varmt såpevann vann.

Avslutte

Plasser en standardstørrelse belastning av gamle, tørr filler i tørketrommelen. Kjør tørketrommelen gjennom hele tørking syklusen å rengjøre trommelen og suge opp såpe og vann fra de siste rengjøring trinnene. Fjern filler fra tørketrommelen. Vask og tørk filler for å fjerne alle smøremiddel som kanskje har mettet dem i prosessen.

Betraktninger

Bruk oppvaskmiddel å suge og pretreat stift flekker på klær som var farget av fargeblyanten voks i tørketrommelen. Etter bløtlegging med oppvaskmiddel, skyll og skrubbe området grundig, så vaske klærne i varmt vann med vanlige vaskemiddel og farge-safe blekemiddel. Sjekk klær for alle resterende voks rester før tørking dem gjenta rengjøringen før tørking dem om nødvendig.