Hva gjør du hvis en Salt vann bassenget blir grønt?

May 12

Begrepet saltvannsbassenget er litt misvisende benevnelse. Vannet i bassenget er ikke virkelig "saltvann." Saltvannsbasseng bruker en enhet som kalles en salt-klor generator, som er plumbed i bassenget er sirkulasjonssystem. Salt er plass i vannet når vannet sirkulerer, den passerer generatoren. Gjennom prosessen med elektrolyse, salt konverteres til vanlig klor (subsyrer) og deretter tilbake til bassenget. Hvis klor nivåer er skikkelig vedlikeholdt, bør du ha krystallklart vann hele tiden.

Hvorfor det omgjort Green

Siden salt i bassenget er konvertert til klor av generatoren, skal klor nivåer i bassenget være riktig og kunne bekjempe noen algene oppblomstringen. Men hvis alage blomstrer vises, er det fordi klor nivåer, så vel som andre kjemiske parametre, for eksempel pH, er av.

Løsning

Hvis nivåer av klor i bassenget ikke er riktig, kan det skyldes et problem med klor generatoren. Har et basseng-tekniker som er kjent med teknologien kjøre en diagnostisk sjekk på utstyret. Hvis generatoren fungerer riktig og klor resterende er riktig, så sjekk andre vann parametere. Klor er mest effektiv på bestemt pH nivåer - det er ti ganger mer effektivt på pH nivå 7.2 enn på 8.2. Justere pH-verdier hvis nødvendig.

Typer Salt

Det er viktig å bruke riktig salt for å holde klor generator fungerer. Ifølge poolcenter.com, kan du bruke vann Tøymykneren pellets, solenergi salt flak, og vann conditioner salt. Unngå rock salt og bordsalt med jod; saltet skal være så ren som mulig. Sjekk med klor generator produsenten om hva slags salt hvis du er ikke sikker.