Hva gjør du for rød banan Palms i vinter?

June 9

Rød banan håndflatene (også kjent som cubanske, Jamaica rød eller Macoboo) er dverg banan trær som er perfekt for å holdes i potter utendørs i soner som lider av harde vintre. Mange gartnere i soner 9 eller høyere holde sine røde banan trær i potter så de kan være flyttet til et varmere om vinteren når temperaturen dips neden 40 gradene ºF.

Winterizing en potteplante røde banan Palme

Hvis håndflaten røde banan er i en pott over 7 gallon, bruk en vogn eller hjul fat for å flytte anlegget. Hage soil i en 7-gallon potten pluss en plante kan veie over 50 pounds og kan være farlig å løfte på egenhånd. Flytte håndflaten til en garasje med et vindu eller en hage rom med windows som opprettholder en temperatur over 45-50 grader. Definere Heten lamper bruke for dagtid hvis du ikke har et varmere rom. Du kan også sette banan treet i en stue hvis det blir sterk indirekte sol. Rød bananer krever en lys solrik beliggenhet i huset.

Flytte en plantet røde banan

Hvis den røde banan palm er plantet i bakken, grave helhet ca 10 inches rundt håndflaten og minst 10 inches dypt for å sikre at du får mest mulig ut av røttene. Banan røtter tendens til å vokse utover i stedet for dypt. Plasser din banan i en gryte og fylle mellomrom med jord. Plassere håndflaten enten varm garasje med et vindu eller i huset.

Forlate en rød banan i jord

Du kan la en rød banan treet i jord og tungt mulch rundt anlegget vinteren. Dekke fronds med en bomull presenning når været dips under frysepunktet. Ikke bruk plast belegg. Plast overfører kaldt på palmeblader og kan brenne blad. Noen bananer kan overleve en fryser over en natt, men flere netter med frysing forhold kan skade en palme.