Hva gjør du etter sparkelet veggene?

June 16

Bruk spackle på veggene er en del av prosessen med patching sprekker, dings eller små hull i din indre foundation og vegger i et forsøk på å skjule feil før en grunnleggende hjem oppussing eller maling jobb. Spackle er første skritt i å utføre en grunnleggende lapp jobb på veggene. Hva du gjøre etter første spackle programmet vil sikre en jevn og perfekt finish.

Spackle alt på en gang

Tilnærming sparkelet delen av prosjektet i etapper. Finne alle hull, sprekker og dings i veggen som trenger reparasjon. Spackle alt samtidig. Hvis du gjør det på denne måten, kan deretter sliping og flere programmer brukes på samme tid, også. Dette kan virke mer tidkrevende først, men til slutt vil det hjelpe du holde orden og fullføre jobben uten å måtte håndtere konstant retusjering.

Spackle to ganger, Sand to ganger

Etter den første strøk av spackle er brukt må du lett sand mål før du tar ytterligere skritt. Ikke berør spackled veggen før spackle har tørket helt. Se bestemt merke spackle lim for omtrentlig tørking ganger. Hvis du prøver å sand veggen før det tørker vil det ødelegge anvendelse av spackle av rubbing den. Bruk en støvmaske før sliping. Bruker en sliping svamp eller sliping blokk, lett sand spackled området med middels grus sand papir etterfulgt av en bot-korns slipepapir for en glatt overflate. Kjører ikke over sand eller annet du risikoen for sliping av alle spackle. Gjenta sliping prosessen igjen et andre lag av spackle. Denne gangen være ekstra forsiktig til sand jevnt for å unngå å skape sliping grooves fra fingrene.

Prime

Du bør alltid prime vegger før maling dem. Priming dekker gamle overflaten og lar deg bruke fersk farget maling jevnt uten noen rester av siste maleri prosjektet vises gjennom. Dette er spesielt viktig når du spackle. Stedet du tilbrakte noen timer reparasjon kan ellers vises gjennom ny maling hvis veggen ikke er primet, spesielt hvis den hvite spackle ikke er den samme fargen som den gamle maling jobben. Primer er en base lag med maling. Det er oftest brukt som en enkel hvit, men kan fargede også. Fargede primere brukes hvis du planlegger å bruke en dypt base farge på veggene.

Maleri

Når grunning er fullført, er du klar til å bruke den første strøk av ny maling på veggene. Når primer er tørt, inspisere veggene merker drypp eller ujevne streker. Bruk medium-korn sliping blokk for å glatte ut noen tøffe eller ujevne overflater form programmet primer. Start ved å male kantene på veggene med en pensel, etterfulgt med en maling roller for å bruke pelsen av ny maling jevnt til resten av veggens overflaten.