Hva gjør bladene krøll på banan Pepper planter?

May 18

Banan peppers vokser inn i en lang form som ligner en banan og er en av tre farger: rød, oransje eller gul. Alle paprika, inkludert banan paprika, er utsatt for skadedyr og sykdommer som forårsaker bladene curl og wilt.

Bladlus

Bladlus har liten, svart organer og lever på undersiden av bladene på banan pepper planter. De forårsake bladene de lever på deformere og krølle. De også utstråler en klebrig substans kjent som honningdugg, som fungerer som en grobunn for svart sotete mold. Bruke insecticidal såpe for å behandle for bladlus.

Trips

Trips er små, flygende insekter som ved hundrevis på undersiden av bladene. De er aktive insekter som suger saft fra bladene forårsaker dem til å krølle til båt-lignende figurer. Spray Trips med en slangen å vaske dem av bladene. Mens stygge, garanterer de ikke bruk av insektmidler.

Wilt sykdom

To sopp kjent verticilium og fusarium, som finnes i jord, forårsake wilt sykdommer. Symptomer inkluderer wilting og oppover curling bladene samt en gullig farge. Hvis lov til å fortsette, bli røtter og bunner påvirket også.