Hva frukttyper kan bli podet en Crabapple treet?

May 4

Hva frukttyper kan bli podet en Crabapple treet?

En crabapple, som er bare en rekke apple, kan bli podet på nesten alle andre typer samme frukt. Noen valg er imidlertid bedre enn andre når du velger trærne som du vil ta din fleste (borekaks fra sidene av anlegget). Crabapple grunnstammer har flere egenskaper som kan motvirke negativer av noen varianter av epler. Tre kjente varianter, faktisk kan bli forbedret ved å bli podet til en crabapple.

Jonathan

Jonathan apple pleide å være lett tilgjengelig i mange områder. Imidlertid faktorene som Ugunstige værforhold og befolkningen ustabil bee pollinering av denne apple-varianten er nede, og det blir vanskeligere å finne. Pode fleste fra et Jonathan tre til en crabapple rootstock ville produsere en heartier form av treet og oppfordre videre forplantning.

Jonagold

Jonagold epler, selv en graft av Jonathan og Golden Delicious epletrær, finnes ikke i hver butikk. De har også en ganske kort sesong for en apple variasjon; de er tilgjengelige fra September til April. Crabapple, som har en lenger vekstsesong, kan brukes til å utvide tilgjengeligheten av denne apple, som fungerer godt i paier. I tillegg til crabapple er hardføre i kaldere klima, kunne Jonagold apple være tilgjengelig for flere forbrukere.

Gala

Gala er en apple ofte funnet i salater og desserter. Men mange mennesker finner innholdet høyt sukker gjør det for søt for deres smak, spesielt de som ønsker en bit av tartness. Pode en galla til en crabapple kan temperament sødme og gi den litt av naturlig bitt av crabapple som bedre passer noen smaker og kulinariske programmer.