Hva forårsaker leppestift plante blomster som frafalt?

April 17

Leppestift anlegget (Aeschynanthus radicans) tar sitt navn fra sin røde, rørformede blomster. I naturen bor leppestift anlegget på regnskog trær, fôring på plantemateriale som faller i nærheten. Den trives i varme, fuktige forhold, i godt drenert jord. Leppestift anlegget er offisielt hardføre i soner 10 og over på USAs landbruk anlegget Hardiness sonen kart og vanligvis vokser som en houseplant. Leppestift planter er generelt lett bloomers. Hvis din blomstrer og deretter drops blomster, ta en titt på sin omsorg kravene for å fastslå Hvis du møte dem.

Lys og temperatur

Når dyrket i et skyggefullt sted, spesielt i løpet av våren, leppestift anlegget kan ikke blomstre eller kan slippe unge blomstrer. Gir det masse indirekte sol, se hvordan den reagerer og justere mengden lys den mottar tilsvarende. Riktig temperatur er viktig å anlegget også. Studier ved University of Florida viser at leppestift planter dyrket i et område der temperaturen er 70 grader F blomstret tidligere enn de i varmere temperaturer. De har også funnet betydelige vevsskade i leppestift planter utsettes for temperaturer under 50 grader.

Fuktighet

Leppestift anlegget krever ikke bare fuktighet på sine røtter, men i luften også. Innfødt å fuktig regnskog, fuktighet er avgjørende for anlegget. Lav luftfuktighet føre anlegget for å slippe blomster, som kan bli svart før slippe. Investere i en luftfukter og plasserer den i samme rom som leppestift anlegget. Når du vann anlegget, la vannet komme til romtemperatur før du bruker det til jord ved foten av anlegget. Vann ofte nok til å holde jorda litt fuktig--aldri våt.

Container og jord

Leppestift planter gjør best når dyrket i en hengende beholder som tillater anlegget går over siden. Det vil ikke blomstre eller vil slippe blomster hvis røtter har mye rom å streife omkring. Når leppestift anlegget er pott-grense det slutter å sette energi inn roten og løvverk og produserer sterk blomster. Bruk et godt drenert planting medium for å holde fuktighet fra samle rundt anlegget røtter. I naturen er leppestift anlegget en epiphyte som vokser på trær, ikke i jord. Et ideelt medium består av 2 deler av torv moss 1 del sand eller vermikulitt.

Sykdom

Botrytis blomst lys (Botrytis cinerea) er en sykdom som oppstår når forholdene er kjølig og fuktig om natten og varm på dagtid. Hvis blomstene er dekket med en grå, brun eller grønne støvete materiale, mistenke botrytis lys. Bruke en soppdreper hver uke for å administrere en infeksjon. Hvis anlegget er i blomst, fortynne soppdreper til halv anbefalte styrken.