Hva forårsaker et toalett å holde tilstopping?

September 28

Hva forårsaker et toalett å holde tilstopping?

Kronisk tilstopping toalett fører til mange øktene med stempelet eller kvernen, ikke kurere det virkelige problemet med toalettet. Kilden for kronisk tilstopping kan være mekanisk eller noe annet. Før du begynner å se på mulige årsaker til tilstopping, vil du håndtere tresko regelmessig.

Overestimating toalettets Power

Overestimating hvor kraftig et toalett flush er vil føre til tresko. I stedet for stuffing toalettet full av toalettpapir, flush oftere og feile på siden av varsomhet. Hvis du har spørsmål om om toalettet blir for full å spyle riktig, skylle toalettet og fortsette å bruke den. Flushing objekter enn toalettpapir fører også til tilstopping, inkludert tamponger og flushable kluter.

Tank justeringer

Vannstanden i ditt toalett tank påvirker på toalettet rødme makt. Hvis du oppdager at vannstanden ikke er Fyll på linje inne akvariet eller omtrent en tomme under toppen av overflyt røret i tanken, må du justere tankens flyte så vannet stiger. Med mer moderne toaletter, må du aktivere skruen på float endre der det sitter. I eldre toalett, må du bøye metal arm som holder float endre hvor høyt det sitter på toalettet.

Hardhet innskudd

I områder med hardt vann, vil over tid innskudd bygge til det punktet at porten hullene langs kanten av toalettet vil bli tett, kutte strømmen av toalettet ditt flush. Du kan bryte fra hverandre hardt vann mineralske forekomster med en lang objekt som en wire kleshenger eller tre spyd, selv om du må ta vare ikke for å klø porselen hvis du bruker en metallgjenstand. Helle muriatic acid ned overflyt røret inne i toalettet tank også spise bort hardt vann innskudd og gjenopprette på toalettet rødme makt.

Dårlig Flapper

Toalett flappers over tid begynner å bryte ned. Hvis flapper ikke la vann leak ut av tanken, det kan være waterlogged og lukking for tidlig, fører til redusert rødme makt og mer tresko. Med tanken lokket av, skylle toalettet og se hvis om lag 80 prosent av vannet i toalettet drenerer før flapper stenger. Hvis flapper stenger tidlig, det er vannfylte og må erstattes.