Hva forårsaker et hus tak å holde Peeling?

May 23

Hva forårsaker et hus tak å holde Peeling?

Noen ting skal falle fra himmelen, som regn og snø, men ikke flak av peeling paint. Foruten å være stygge, kan maling flak også ende opp i munnen på kjæledyr eller små barn, poserer en alvorlig helsefare, spesielt med gamle, bly-basert maling. Ta riktig tiltak vanligvis hindrer maling peeling, men i noen tilfeller kan det være nødvendig å strip takhøyde og starte på nytt.

Vinteren problemer

Vinterværet stave bekymring for taket av ditt hjem. Om vinteren, er hus stengt tett for å holde varmen inne, spare penger og holde ting toasty. Men denne praksisen også gjelder overskytende fukte innendørs, og når termostaten klatrer høyere, gjør fuktighetsinnhold i luften. Denne fuktig og fuktig luft forårsaker maling Peel fra tak. Problemet kan være verre i områder med overflødig vannforbruk, for eksempel bad.

Tørketrommel problemer

Apparater som har lite har med taket fortsatt muligheten til å skade maling og føre til skallet. Tørketromler produserer mye fuktighet som de gjør våte klær tørr, ifølge Hallco maleri, slippe fuktighet i luften. Hvis rommet boliger tørketrommelen mangler tilstrekkelig ventilasjon, dette fuktighet blir fanget og siver inn tak, forårsaker maling å skrelle. Ventilasjon rør, som trekker fuktighet utenfor huset, holde ting tørr og beskytter maling.

Calcimine

Noen ganger peeling taket maling har ingenting å gjøre med miljøet i et hjem, men stoffer i malingen selv. Calcimine maling ble brukt fra 1800-tallet frem til 1930, da den ble brukt til å dekke flekker forårsaket av kull og treverk branner, ifølge gips Herren. Fortsatt funnet i eldre boliger, mangler calcimine maling bindemidler, gjør det vanskelig for nye emblemer av moderne maling å håndheve. Resultatet er peeling, flasser maling krever grundig stripping og fjerning av calcimine maling.

Skitt og smuss

Riktig fikse taket for et friskt lag med maling går langt i å holde det fra peeling av etter det tørker. Før male taket, vask den med såpe eller vaskemiddel før det er fri for støv, smuss og skitt, som ellers fungerer som en barriere mellom overflaten og maling, fremskynde peeling. Latex maling er spesielt sannsynlig å skrelle hvis et tak ikke er grundig rengjort før programmet, ifølge hus maleri Info.