Hva forårsaker en vask til klukke når en annen avløp er drenering?

September 11

Hva forårsaker en vask til klukke når en annen avløp er drenering?

Alle avløp må luftes for å fungere ordentlig. Når vannet er vasket ned et avløp, skaper et vakuum bak vannet i avløpet linjen. Hvis et avløp ikke er skikkelig ventilert, vil at vakuum trekke luft eller vann fra andre kilder. Dette er kilden til gurgling lyden du hører i vasken når en annen avløp er drenering.

Hva avløp Vents gjøre?

Du kan se hva som skjer i en feil ventilerte avløp ved å plassere et klart drikking strå i et glass vann. Sette tommelen over toppen av halm, hvor ville du drikke fra, og forsegle av åpningen. Løft halmen ut av vannet. Vannet som var i halm mens det var i drikke forblir i halm. Hvis du fjerner tommelen, vil vannet utøse. Det er et vakuum mellom tommelen og vann, og som holder vannet ut ut til luft kan leies i, når du fjerner tommelen.

Rørleggertjenester Vent stabel

De fleste hjem én eller to avløp vent stabler at alle innendørs inventar, som vasker og badekar, tilknytning til. Denne ville ligne en liten pipe fremvoksende fra taket av huset og står en fot eller to over taket. Høyden på vent stabelen lar luft trekkes, mens forebygge vann fra overfylte og utstrålende fra stakken.

Gurgling

Gurgling i en vask avløp når en annen avløp er drenering generelt betyr to fixtures er knyttet til samme ventilen. Når andre avløpet er drenering, i stedet for luft kommer inn gjennom åpningen, blir luften trukket gjennom sink drain.

Farer

En dårlig ventilerte avløp er ikke bare en ulempe fordi dens gurgling. Vakuumet i avløpet kan trekke vannet ut av avløp feller, som er biter av albuen rør som er ment å være fylt med vann for å hindre at kloakk gass oppbakking opp i huset. Når avløp feller funksjonsfeil, kan kloakk gass utgå fra avløp og forårsake en stygg lukt og, til tider, sykdom. Hvis du hører en gurgling lyden fra et avløp, Undersøk både avløpet og ventilere umiddelbart for tegn på skade eller tresko å rette problemet og hindre mer alvorlige problemer.