Hva forårsaker en vann tappekran hvin?

December 31

En vann tappekran hvin er en svært høyt, skrikende lyd som er umiskjennelig men ikke vanskelig å forstå eller fikse. Squealing lyden er vanligvis av to ting, enten en løs del eller en rørlegger feste. Til erfarne altmuligmann tar problemet bare ca en time å fikse hvis du har de riktige delene.

Løs skiver

En løs SKIVE inne kranen forårsaker ofte en skrikende eller squealing lyd. Støy oppstår når vannet strømmer forbi vaskemaskinen gjør det flutter eller klaff i vannet bekken. Flagrende oppretter en vibrasjon som er veldig raskt og høres ut som en hvin. Denne likt problem også høres ut som en horn eller en jamrende lyd i noen av kranene avhengig av hvordan løse vaskemaskinen og hvilke andre deler vaskemaskinen kommer i kontakt med.

Utslitte stammer

Stammen er del inne i håndtaket av kranen som inneholder ventilen for å slå av eller skru på vannet. En utslitte stilk fører ofte til flere problemer, inkludert en løs vaskemaskin eller andre løs interne deler som vil klaff rundt når vann presser gjennom stammen. Uansett de løse delene skrape mot metall inne i håndtaket og forårsake en squealing lyd øre piercing til tider. Løsningen på dette problemet er å erstatte hele stammen med en helt ny del. Denne jobben krever en ball socket fastnøkkel og en erstatning stammer for kranen din.

Høy vanntrykk

Høy vann press vil føre squealing lyder i kraner sammen med en rekke andre lyder. Kranen er bare utformet til å tåle og arbeide innenfor et bestemt datoområde vanntrykk. Økt trykk tvinger vannet gjennom viker og tut på en raskere hastighet enn normalt, forårsaker komprimering lyder lik angiveri og skrikende. Hvis rusk sitter fast i rør eller tappekran, forårsaker vann suste over rusk også angiveri når vanntrykket er høy.

Varmt vann angiveri

Hvis squealing lyden bare oppstår under bruk av varmt vann, er problemet sannsynligvis forbundet bare med varmt vannrør eller tappekran deler. Enten stilk ventil eller vaskemaskin på varmtvann side er løs eller noe sitter fast i varmt vannrøret. En annen mulighet er rør strekning. Når det varme vannet går inn i rørene, forårsaker ekspansjon skyldes temperaturøkningen og metallrør strekke mot deres braketter, som forårsaker en kort squealing lyd oppstår. Skifte ditt røret parentes og støtter eller rør er den eneste måten å løse dette problemet.