Hva forårsaker en pre-treet ikke å få pærer?

October 3

Hva forårsaker en pre-treet ikke å få pærer?

En pre-treet kan være en kilde til frustrasjon, i stedet for råvarer når den svikter å sette frukt. Mangel på frukt på en pre-treet på innhøstingen tid kan være indikativ av sunnhet problemer. Avgjøre årsaken til pære treets svikt å produsere er nøkkelen til å sikre treets helse og fremtidige pære avlinger.

Alder

Den pæretreet er nøkkelen til sin produksjon av frukt. svært ung pære trær er ikke store eller modne nok til å produsere frukt. Deres filialer er ikke sterk nok og trærne selv er ikke gammel nok til å reprodusere. De fleste pære trær begynne å produsere frukt når de er rundt 3 til 5 år gammel, selv om alderen kan variere avhengig av pære sorten.

Pollinering

Pære trær må være cross-pollinated å produsere frukt. uten pollinering, pæretreet kan når modenhet, men det vil ikke produsere pærer. Deling betyr at det må være to pære trær av forskjellige typer i aldersspredningen av produktivitet plantet nær hverandre, spesielt i en hagesetting. Colorado State University forlengelsen anbefaler plante pollinator trær hver 60 til 120 fot i en frukthage pollinering blir resultatet best hvert år.

Beskjæring

Riktig pruning pære trær er viktig for deres helse og produksjon av pærer. Pære trær produsere flere blomster på ny vekst, og produserer færre blomster på vekst som er overfylt, syke eller annen måte skadet. Beskjære pæretreet tidlig om våren å oppmuntre til ny vekst. Kutt som Beskjær en gren tilbake til stedet der den møter treet er mest effektive for å produsere frukt, ifølge Penn State University forlengelsen.

Over-gjødsling

Overflødig gjødsel rundt foten av en pre-treet har potensial til å hindre treet fra produsere pærer senere i sesongen, ifølge Penn State forlengelsen. Plen gjødsel brukes i 5 fot området som dekkes av kronen av pæretreet vil bli tatt av treet, og overflødig gjødsel bidra til dehydrating og skade pæretreet i vekstsesongen. Alvorlig skade hindrer vekst av pærer.