Hva forårsaker en lukt kommer fra min avløp i vasken?

March 10

Enten i kjøkken eller bad, er vasken et oppbevaringssted for uønsket elementer og utklipp. Enda verre, under rør som fører til vasken avløp er en enda større oppbevaringssted for skitt og kloakk i form av en septiktank eller kloakk. Disse og andre årsaker kan føre en lukt kommer fra sink drain.

Gamle mat

En vanlig årsak til kjøkken lukt er gamle mat som ikke har drenert fra vasken. Særlig for vaskene som ikke har en søppeltømming knyttet, er biter av mat som er vasket i avløpet noen ganger for stor eller for klissete å vaske bort. I stedet de sitte i avløpet og brytes ned. Selv om lukten er dårlig, kan råtnende mat også forårsake alvorlige helseproblemer, infiserer vasken med mold eller mugg. Bruke en sterk renne renere kan noen ganger løses decaying mat uten å kalle en rørlegger. Holde avløpet uten store matpartikler hindrer denne lukt.

Kloakk Backup

Hvis en kloakk lukt kommer fra alle synker i huset, skyldes kan problemet en sikkerhetskopi i kloakk. Etter en kraftig regn eller tette i septiktank starter kloakk sikkerhetskopiering inn noe sted det kan komme til, inkludert hjem rørsystemer. En kloakk sikkerhetskopi fra kommunale avfallssystemet fjernes av kommunale myndigheter, men en septiktank backup er ansvarlig for hus og vanligvis krever en rørlegger reparasjoner. Uansett, kjører varmt vann i vasken når sikkerhetskopieringen er lettet bør vaske ut eventuelle overskytende kloakk.

Ingen stank Pipe

Selvfølgelig, kanskje problemet med kloakk lukt fra sink drain ikke så alvorlig som en kloakk backup, spesielt hvis den er i et eldre hus. Noen hus er ikke utstyrt med en stank pipe, og dette kan forårsake lukt fra kloakk eller septiktank å drive opp gjennom vasken. En jord avtrekksrøret gir et utløp for lukt kommer inn fra kloakk.

Klorerte vann

En lukt av råtne egg kan komme fra over klorvann. Når vann faller ut fra vask bassenget, noe av det forblir stillestående i røret like nedenfor i avløpet. Hvis dette vannet er behandlet med en kraftig dose av klor fra vannbehandlingsanlegg, vil vannet lukter som egg og stanken kan gjennomsyre en badet eller kjøkkenet. Bruke filtere de chlorinating på kranen hindrer vann emitting klor lukten.