Hva forårsaker en hvit Filmy rester retter etter benytter oppvaskmaskin?

February 6

Hva forårsaker en hvit Filmy rester retter etter benytter oppvaskmaskin?

Mens lossing oppvaskmaskinen, kan det noen ganger hende en filmy rester, særlig på klart glass elementer der denne filmen er enda merkbar. Nå må du inkludere en ekstra rengjøring element for å fjerne filmen som oppvaskmaskin syklusen igjen. Dette kan gjøres med elementer som du sannsynligvis allerede har i kjøkken skap.

Hva forårsaker filmen

Hvit filmy rester skyldes mineralet innhold i vannet. Når du har hardt vann, fullfører oppvaskmaskin syklusen; da vannet tørker på rettene, og alle som rester overholder retter.

Fjerne filmen

For å fjerne filmen fra retter, er du å bruke noe som bryter opp alle hvite filmen uten å skade retter. Også huske på at du vil unngå kjemisk-baserte rengjøringsmidler som du skal spise av rettene i fremtiden og ikke ønsker å innta alle kjemikalier. Eddik fungerer godt i bryte opp filmen. Mette en rengjøring fille med destillert hvit eddik og gni fille over retter. Dette raskt oppløse og fjerne alle filmen. Skyll hver rett med klart vann og tørr med et håndkle for å hindre vannflekker og film tørker på rettene.

Riktig oppvaskmiddel rutine

Før du kjører retter gjennom oppvaskmaskinen, hell en kopp hvit eddik i bunnen av oppvaskmaskinen. Kombinasjonen av oppvaskmiddel og eddik hindrer filmen utvikle på rettene i første omgang. Etter vaskesyklusen er fullført, tørr retter med en rett tørkepapir for å fjerne noen leftover vann før den har en sjanse til å tørke på rettene.

Vaske alternativ

Hvis oppvaskmaskinen ikke er vaske til tilfredshet, vurdere å vaske rettene i vasken. Bruk vann og parabolen vask væske og også legge i ca 1 kopp hvit eddik for en ekstra rengjøring agent å fjerne vannflekker eller film. Skyll rettene så håndkle dem tørre.