Hva forårsaker en fløyte støy når et toalett spyles ned?

October 17

Hva forårsaker en fløyte støy når et toalett spyles ned?

Det er vanlig å høre lyden av brusende vann når et toalett spyles ned. Hva er ikke normalt er å høre en pipelyd. Hvis du hører lyden av en lystig fløyte når du trykker toalett håndtaket, bør du umiddelbart se nærmere på problemet. Før du begynner, vil du få en forståelse av hvordan toalettet fungerer.

Toalett-konfigurasjon

Toaletter opererer under en kombinasjon av tyngdekraften og vanntrykk. Vanntrykk bringer i vannet gjennom fylle ventil. Tanken fyller til vannforsyning kuttes av flyte ventilen. Et håndtak koblet med en kjede til en flapper trykkes å slippe vann fra tanken. Under tyngdekraften, vannet strømmer ut av bunnen av tanken og inn i hullene på toppen av bollen, som skaper en virvel effekt.

Fylle ventilen styres

Fyll ventiler koble nederst gjennom en slange eller rør til vannforsyning for huset ditt. En forsyning ventil der forsyning slangen kobles til vannforsyning tillater vannet å klippe toalett som er separat fra andre våtromsinnredning. Fyll ventilen kobler til flyte ventilen mens vannstanden i toalettet bærer opp float som tanken fyller. Når vannet inne akvariet når riktig nivå, kutter float fylle ventil.

Fylle ventil informasjon

Siden de fungerer bare når toalettet tømmes, er fyll ventiler den mest åpenbare kandidaten for en plystring støy under en flush når tanken er å fylle. Mest moderne fyll ventiler er utstyrt med anti-Hevert teknologi, som hindrer at vannet inne akvariet er siphoned tilbake i vannforsyningen. Fordi disse anti-Hevert enheter vanligvis mandated av avløp koder, ikke prøv å reparere en ødelagt fylle ventil, men erstatte den i stedet. Fyll ventiler er ikke dyrt, og du kan spare penger ved å få en mer effektiv.

Fylle ventil erstatning

Før du erstatter fylle ventil, må du slå av vanntilførselen til toalett tank ved å rotere håndtaket på vannforsyning knotten til høyre. På de fleste toaletter, kan vannforsyning ventilen finnes ved å spore tilbud slangen på bunnen av akvariet tilbake til veggen eller på gulvet. Løsne koplingen på undersiden av tanken der den kobles til fyll ventilen ved å dreie det mot klokken. Før fyll ventilen kan fjernes, må du også koble float fra toppen av fyll ventilen, som er bare nødvendig hvis toalett tank funksjonene en ball-typen flyte på slutten av en lang stang. Float kan fjernes ved å skru ut tommeskruene på toppen av ventilen. Skru plast mutteren fra undersiden av fyll ventilen, og trekk den gamle fylle ventilen ut av toalett tank. Du kan sette inn nye fyll ventilen gjennom hullet i bunnen av tanken. Hold ventilen med én hånd mens du skru på mutteren under den andre. Hvis nødvendig, erstatte ballen float. Koble vannforsyning slangen til undersiden av fyll ventilen, og gjenopprette vannforsyningen.