Hva forårsaker en engel fløyen Begonia å miste blader & knopper?

June 4

Engel fløyen begonia vokser like godt i en pott innendørs som utenfor. Enten det er på en kjøkkenbenken eller lyste opp blomsterbed visse faktorer kan resultere i blader og knopper faller bort. Dette kan være et symptom på en sykdom som til slutt kan drepe planten, eller det kan være mer enn en skjemmende biprodukt av en pest som kan gjør ingen stor skade for den generelle helsen av anlegget.

Vanning

For mye eller for lite vanning kan ha en negativ effekt på produksjonen av blader og blomster og den generelle helsen til engel fløyen begonier. Angel vingen er spesielt utsatt for over-vanning. De bør være vannet når de omkringliggende jord synes å være tørr, men de skal aldri gjennomvåt. Bruk drypp vanning praksis heller enn bare dousing det. Til slutt, over-vanning kan forårsake utgytelsen av blader og knopper eller blomster, men for lite vanning kan være like skadelig. Når den får ikke nok vann, viktige næringsstoffer og mineraler overføres ikke skikkelig rotsystemet resten av anlegget, og engel fløyen helse forverres.

Sollys

Like høye eller lave nivåer av vanning kan påvirke blad og bud, så kan sollys og temperaturene den produserer. Engel fløyen begonia blomstrer når den holdes i størrelsesorden 62 til 85 grader Fahrenheit. Når temperaturene slippe vesentlig under denne brakett, veksten vil bli forkrøplet og blader og knopper vil dø for tidlig og slippe fra anlegget. Langvarig eksponering for temperaturer som dette området kan føre wilting stripping av løvverk og blomster. Høye temperaturer kan utbedres noe ved å vanne plantene mer. Disse begonier skal plantes i et shadier i områder der temperaturen er typisk høye, og i et mindre skyggefullt område hvis temperaturene tendens til å være kul.

Oversiden

Såvidt engel fløyen skadedyr går, kan oversiden forårsake noen av de verste skadene til blader og utvikle knopper. De er hvite og vises på bunnen sider av bladene. De første tegn på deres tilstedeværelse er en klebrig, sirup-lignende stoff de skiller på anlegget. Selv om deres skade er ofte begrenset til svekkelse anlegget strukturen, i ekstreme tilfeller kan de forårsake blader og knopper å dø og faller bort. Oversiden er best kontrollert med insektmidler.

Bred midd

Bred mites er nesten umulig å få øye på engel fløyen begonier, men når nok egg gruppert de kan ta på utseendet til krystallinske strukturer. Infestations føre blader og utvikle knopper første begynner å henge ned og ta en usunn aspekt. Som skade begynner utvikler, blader og knopper å falle fra anlegget. Plantevernmidler er den eneste måten å fjerne et problem med bred midd.